[wp-story]

Lajme

Këto vende mbesin nesër pa rrymë në Kosovë

Këto vende mbesin nesër pa rrymë në Kosovë
17:20 | 16 Shtator 2020

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

17.09.2020

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrusha (Kodi: 50052001) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrushë e Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhot.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave dhe pastrimi i linjës- Dobrushë.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tërrnavci (Kodi: 74000012) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Klinë e Mesme, Klinë e Eperme, Klinë e Ulët, Tërnavc dhe Kuçicë.

Arsyeja: Punimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve dhe kontrollimi i TS për vaj.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jezerci do të ndërprehet stabilimenti. Trafostacionet 10/0.4 kV që do të mbesin pa furnizim me energji elektrike:

(Kodi: 40042003191) TS-Nerodime (Lagjia Rekaj) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

(Kodi: 40042003057) TS Jezerc – Kalanica prej orës 10:00 deri në ora 14:00

(Kodi: 40042003058) TS Jezerc – Verishta prej orës 10:00 deri në ora 14:00

(Kodi: 40042003059) TS Jezerc – Azemit prej orës 10:00 deri në ora 14:00

(Kodi: 40042003062) TS Jezerc – Maqitev prej orës 10:00 deri në ora 14:00

(Kodi: 40042003188) TS-NPSH-Veli Comerc (Rexhep Asllani) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

(Kodi: 40042003060) TS Mahalla Katunit prej orës 10:00 deri në ora 14:00

(Kodi: 40042003061) TS Jezerc – Ukëzmajli prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve dhe vendosje e bazave të siguresave nëpër trafostacione.

2.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva do të ndërprehet stabiliment. Trafostacionet 10/0.4 kV që do të mbesin pa furnizim me energji elektrike:

(Kodi: 10014011020) Tërbovci prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 14:00-16:00

(Kodi: 10014011017) Akllapi – KULLA prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 14:00-16:00

(Kodi: 10014011018) Akllapi Ademovit – e vjetra prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 14:00-16:00

(Kodi: 10014011019) Akllapi (Tërhallt) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 14:00-16:00

Vendet: Tërbovci dhe Akllapi.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve dhe vendosje e bazave të siguresave nëpër trafostacione.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studençani (Kodi: 32000018) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja: Përforcimi i përçuesve nëpër fusha dhe ndërrimi i izolatorëve.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Palaj (Kodi: 18024001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitulla, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Revizion i largpërçuesve.

2.

Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10/04 kV Fazli Graiqevci 1 (Kodi: 19100013090) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Dalja 10/04 kV Fazli Graiqevci 2 (Kodi: 19100013091) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Vendet: Një pjesë e konsumatorëve me daljen e Grandit – Bankos.

Arsyeja: Eliminimi i rrezikut nga pemët rreth banesave – kërkesë e Kuvendit Komunal.

3.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (Kodi: 14000009) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 14:00-16:00

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollçt, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefci 1 dhe 2, Burica, Gllamniku dhe Llapashtica e Ulët.

Arsyeja: Pastrimi i LP 10kV nga vegjetacioni.

4.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Breznicë (Kodi: 15019009) prej orës 10:00 deri në ora 10:30

Vendet: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja: Vendosja e njehsorit smart në shtyllë të tensionit të lartë.

5.

Nga TS TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Dumnicë Beqovit ZPRR 2016 (kodi: 14000011285) prej orës 10:30-15:30

Vendet: Dumnicë Beqovit.

Arsyeja e ndërprerjes: Punimeve në projektin PLC.

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hogoshti do të ndërprehet stabilimenti. Trafostacionet 10/0.4 kV që mbesin pa furnizim me energji elektrike:

(Kodi: 62000001128) Lajqiq-Xhevati prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 14:00-16:00

(Kodi: 62000001129) Lajqiqi prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 14:00-16:00

(Kodi: 62000001131) Desivojca 1 prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 14:00-16:00

(Kodi: 62000001132) Tërstena prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 14:00-16:00

(Kodi: 62000001133) Desivojca 2 prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 14:00-16:00

(Kodi: 62000001134) Vrelegllava 2 prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 14:00-16:00

(Kodi: 62000001357) SHPK ”Ahishta”, Ali Fetinci, Tërstenë prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 14:00-16:00.

Punime në projekte investive

18.09.2020

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10kV J25 Mati 1 (kodi: 19000025) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Lagjja Spitalit 1, Lagjja Spitali 2, TS Kawa, TS Royal, TS Pozhegu Brothers, TS Global Construction, TS Morina –IB, TS Burimi Comerce, TS Besa Comerce, TS Fatlindi, TS Arti, TS Krapi

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i Transformatorit, kthinave të tensionit të mesëm dhe kokave të kablos tek TS Euro Stil, TS Sami Rexhaj “Eurokemi”, TS Bujar Hasni dhe TS Misin Deli Thaqi.

2.

Nga TS TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Dumnicë Beqovit ZPRR 2016 (kodi: 14000011285) prej orës 10:30-15:30

Vendet: Dumnicë Beqovit.

Arsyeja e ndërprerjes: Punimeve në projektin PLC.

3.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

NS 10/04kV Baicë te Kiqinët (kodi: 16100008031) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

NS 10/04kV Florim Kiqina (kodi: 16100008246) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Baicë te Kiqinët, Florim Kiqina.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin Baicë – Kiqinët.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10kV Drejtimi i Fshatrave (kodi: 40000002) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritjen e shtyllave nën tension në projektet e CAPEX 2019.

18.09.2020

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vëllezërit Gërvalla (Kodi 40000004) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Vëllezërit Gervalla, Magjistralja Prishtinë – Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjesë), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit 10kV.

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10/04kV Poqestë te shkolla(Kodi 51000007020) nga ora 08:00-11:00 dhe nga ora 12:00-16:00

Vendet: Poqesta te shkolla.

Arsyeja: Realizimi i projektit të Ndriçimit Publik në fshatin Poqestë.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera