Gjuha:
×
 • Lajme
 • Lajme

  Këto vende do të mbesin pa rrymë

  FrontOnline
  25 Mars 2023

  Përmes një njoftimi dërguar mediave, KEDS, ka njoftuar për punime në rrjet.

  Në njoftim bëhet të ditura qytetet dhe koha kur pritet të ketë ndërprerje të rrymës.

  Njoftimi i plotë:

  Mitrovicë

  1.

  Nga TS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

  LP 10[kV] Nadakovc (kodi: 73000014) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Btp Petroll, te përmendorja e Hamdi Feratit, Nadakovc- Gubetini, Nadakovc – blinda, Naser Imeri, Sfaraqak dhe lagjja Xhafaj.

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri, bartja e rrjetit 10 kV nga shtyllat e dëmtuara në të rejat.

  2.

  Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Novolani (kodi: 73000005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla,Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri – rregullimi i shtyllës 10 kV.

  Prishtinë

  1.

  TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Keqekollë Hajkobillë ( Kodi: 14016004) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

  Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri – vendosja dhe premontimi i shtyllave.

  Ferizaj

  1.

  TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Rahovica (kodi: 40000014) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Bibaj, Mirosalë,Talinoc i Muhaxherëve, Softaj, Pojat, Papaz, Rahovicë dhe Fushë e Madhe.

  Arsyeja: Ndërprerje për shkaqe sigurie – zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar 10kV.

  26.03.2023

  Punime në projekte investive

  Gjakovë

  1.

  Nga TS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Skivjan (kodi: 80080009)nga ora 08:00 deri në ora 17:00

  Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor, dhe Skivjan.

  Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm, demontimi dhe montimi i konzollave, demontimi dhe montimi i izolatorëve të rinj dhe punime tjera elektrike në kuadër të LOT 10 Feeder 1 Gjakovë.

  Ferizaj

  1.

  Nga TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 (Bibaj) (H08) do të ndërprehet:

  NS 35/10kV Ferizaj II (H01) dhe (H07) me kod: 400410 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 09:00 deri në ora 12:00

  Vendet: 1 Tetori (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Arsim Rexhepi, Bajram Kelmendi (një pjesë), Bilall Shala, Cen Dugolli, Driton Islami, e Reçakut, Ganimete Tërbeshi, Hasan Berisha (një pjesë), Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi, Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Bostonit, Cen Dugolli (një pjesë), Driton Islami, e Reçakut (një pjesë) she Sali Çeku, Fabrika e Vajit, Fabrika e Bukes, Fabrika e Gypave 2, 3 dhe 4, frim Kalania (një pjesë), Arsim Bega, Balaj (një pjesë), Diogardi (një pjesë), Driton Islami, e Pashtrikut (një pjesë), Elbasanit (një pjesë), e Shkodrës, Epopeja e Jezercit, Fehmi Agani (një pjesë), Idriz Islami (një pjesë), Isak Sadiku (një pjesë), Limon Tahiri (një pjesë), Lutfi Haxhidema, Prekazit dhe Ramush Shatrolli (një pjesë) dhe Unioni E&R Invest; Fshatrat: Papaz, Pojatë, Rahovicë, Sazli, Softaj, Talinoc, (një pjesë), Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë), Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraisht dhe Slivovë, Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

  Arsyeja: Projekte investive, lyerja e sipërfaqeve të jashtme në anën e transformatorëve.

  26.03.2023

  Punime nga pala e tretë

  Prizren

  1.

  Nga TS 110/35/10kV Prizreni 1 (H04) do të ndërprehet:

  LP 35kV Zhur –Dragash (H01) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 35kV dhe 10kV prej orës 09:00 deri ne ora 15:00.

  Vendet: rrugët: 480 rruga e Dëshmorëve, 481 rruga e Restelicës (një pjesë), 483 rruga e Brodit (një pjesë), 484 rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), “Remateks” Sh.A. në rrugën 480 rruga e Dëshmorëve, RENELUAL TAHIRI SH.P.K. në Orqushë, BECHTEL ENKA-GP Uzgur Yilmaz në Zhur; fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapçë e Epërme, Rapçë e Poshtme dhe Rrenc, Brod, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Shkozë (një pjesë) dhe Zhur, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup, Vërmicë dhe Planejë.”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë dhe ”EUROKOS J.H.”SH.P.K. në Milkë.

  Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 35kV, finalizimi i punimeve sipas zgjidhjes teknike.

  27.03.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Prishtinë

  1.

  Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

  NS 10/0.4kV Depo(Hek) Nakaradë (kodi: 15018006051) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

  Vendet: Një pjesë e rrugës “Abdullah Pllana”.

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit të vjetër 0.4 kV.

  Vërejtjeje: Do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 kV në të cilën punohet.

  Pejë

  1.

  Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Jashanica (kodi: 52000003) nga ora 12:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Pogragjë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë si dhe BRRE Led Light Tehnology.

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri, bartje në shtylla të tensionit të mesëm lokacioni Jashanicë- Shtaricë.

  27.03.2023

  Punime në projekte investive

  Mitrovicë

  1.

  Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

   

  Dalja 10 kV Likovci (kodi: 74000001) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

  Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

  Arsyeja: Projekte investive, energjizimit i një pjese të LP të ri.

  Gjakovë

  1.

  TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Beci (kodi: 80080010) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

  Vendet: fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq dhe rruga Mark Malota (një pjesë)

  Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave të tension it të mesëm, demontimi dhe montimi i konzollave, demontimi dhe montimi i izolatorëve të rinj dhe punime të tjera elektrike në kuadër të LOT 10 Feeder 1 Gjakovë.

  Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Bistazhini (kodi: 81000005)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

  Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

  Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve nën tension.

  27.03.2023

  Punime nga pala e tretë

  Ferizaj

  1.

  Nga NS 110/35/10 [kV] Lipjani do të ndërprehet:

  NS 10/0.4[kV] TS – Ylber Shamolli(kodi: 41000019365) nga ora 09:00 deri 12:00

  Vendet: Një pjesë e rr. Lidhja e Prizrenit dhe një pjesë e rr. Isa Olluri, një pjesë e rr. Tahir Sinani.

  Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

  28.03.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Prishtinë

  1.

  TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Keqekollë Hajkobillë ( Kodi: 14016004) prej ores 10:30 deri ne ora 15:00

  Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri – vendosja dhe premontimi i shtyllave.

  28.03.2023

  Punime në projekte investive

  Prishtinë

  1.

  Nga TS 220/35/10kV Drenas do te ndërprehet:

  Dalja 10 kV Gllobari 2 (kodi: 16100028) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

  Vendet: Gllobar, Terrstenik dhe Vërbovc.

  Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i linjës së re dhe demontimin i rrjetit të vjetër.

  Banorja e 13-të e BBVK rrëfen ngjarjen e frikshme që i ka ndodhur
  Nga Rubrika
  Lajme29 Maj 2023
  Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu thotë se bandat e organizuara kriminale serbe të cilat udhëhiqen nga Vuçiq nuk do të tolerohen. Ajo...
  Lajme29 Maj 2023
  Kryetari i Leposaviqit, Lulzim Hetemi, ka mbetur i bllokuar brenda objektit të komunës. Sipas burimeve të Klankosova.tv Hetemi është duke u ruajtur...
  Lajme29 Maj 2023
  Gjatë së hënës, qindra huliganë serbë përdorën dhunë të pajustifikueshme gjatë protestes pranë komunës së Zveçanit në veri të Mitrovicës. Të paktën...
  Të tjera
  Lajme29 Maj 2023
  Për të martën parashikohet të mbajë mot me diell dhe vranësira, ku kryesisht gjatë orëve të pasditës dhe mbrëmjes, pritet të ketë...
  Lajme29 Maj 2023
  Pas përleshjeve në veri mes protestuesve serbë dhe forcave të KFOR-it, nën arrest po mbahen të paktën tre persona. Përmes burime nga...
  Lajme29 Maj 2023
  Ambasadori amerikan në Serbi, Christopher Hill, ka thënë se dialogu është e vetmja rrugë për të ecur përpara, duke i bërë thirrje...
  Lajme29 Maj 2023
  Ish-presidenti Fatmir Sejdiu ka thënë se shihet qartë që protestat në veri janë të dhunshme dhe të udhëhequra nga bandat e njohura...
  Lajme29 Maj 2023
  Ministria e Punëve të Jashtme e Austrisë i ka dënuar fuqishëm sulmet e dhunshme ndaj ushtarëve të KFOR-it, pjesëtarëve të EULEX-it dhe...
  Lajme29 Maj 2023
  Shefja e UNMIK-ut, Caroline Ziadeh, ka thënë se është e alarmuar nga dhuna në veri të Kosovës dhe veprimet e mëparshme gjatë...

  FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.