Lajme

Këto janë laboratoret tjera private që u licencuan për testet e Covid-19

Këto janë laboratoret tjera private që u licencuan për testet e Covid-19
08:38 | 03 Shtator 2020

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar për listën e laboratorëve të cilat kanë marrë leje për shërbimin e testimit për SARS-COV 2, përkatësisht për të kryer teste molekulare (RT-PCR) dhe teste serologjike.

Listën e radhës të laboratorëve Ministria e Shëndetësisë e bëri të ditur pas shqyrtimit që iu është bërë aplikacioneve nga Bordi për Licencim të Institucioneve Shëndetësore Private, transmeton Indeksonline.

Duhet përkujtuar që numër i madh i laboratorëve janë lejuar që të kryejnë testimet për COVID-19

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera