Lajme

Këto janë komunat prej nga vinë të infektuarit me Coronavirus

Këto janë komunat prej nga vinë të infektuarit me Coronavirus
23:45 | 05 Korrik 2020

Nga 125 rast te konfirumuara me më së shumëti raste  Coronavirus janë nga Prishtina, Prizreni,  Fush-Kosova, Vushtrria, Mitrovia, Gjilani e komuna te tjera.

Njoftimi i plotë i IKShP-s:

Rastet pozitive janë nga: komuna e Prishtinës 57 raste, komuna e Prizrenit 16 raste, komuna e Fushë Kosovës 11 raste, komuna e Vushtrrisë 9 raste, komuna e Mitrovicës 8 raste, komuna e Gjilanit 7 raste, komuna e Drenasit 5 raste, komuna e Gjakovës 5 raste, komuna e Skenderajt 5 raste, komuna e Kaçanikut 3 raste, komuna e Lipjanit 3 raste, komuna e Obiliqit 3 raste, komuna e Pejës 3 raste, komuna e Rahovecit 3 raste, komuna e Kamenicës 2 raste, komuna e Malishevës 2 raste, komuna e Suharekës 2 raste, komuna e Vitisë 2 raste dhe me nga 1 rast komunat: Ferizaj, Graçanicë, Klinë, Mamushë, Shtime dhe Zubin Potok.

Natën e Kurban Bajramit Petrol Company shpërndan 40 pako ushqimore për fëmijët jetim në Kosovë

Të tjera