Ekonomi

Këto janë kompanitë që do të marrin mbi 2.2 milionë € për heqjen e borës në rrugët e Prishtinës

Këto janë kompanitë që do të marrin mbi 2.2 milionë € për heqjen e borës në rrugët e Prishtinës
11:19 | 11 Janar 2022

Më shumë se 2,2 milionë euro peshojnë kontratat e lidhura mes komunës dhe 11 kompanive për pastrim të borës nga rrugët dhe trotuaret e Prishtinës, por dje një pjesë e madhe e rrugëve në kryeqytet kanë qenë vështirë të kalueshme.

Front Online ka gjetur kontratat e nënshkruara mes komunës së Prishtinës dhe 11 kompanive dhe konsorciumeve në nënshkruara në mes të muajit nëntor të këtij viti e që janë të aplikueshme 36 muaj, raporton “Front Online”.

Lloti 1 – është kontraktuar nga komuna e Prishtinës “V.Z. Company”, e ku vlera e kontratës është238,770 euro. Në këtë llot përfshinë 205 rrugë.

Shkarko kontratën:

616 21 040 211 Mirmbajtja e rrugve dimroredhe trotuareve llot I

Lloti 2 – është kontraktuar konsorciumi “El-Bau” & “Limon Staneci”, vlera e kontratës është 254,512 euro. Në këtë llot përfshihen 163 rrugë, raporton “Front Online”.

Shkarko kontratën:

616 21 040 211 Mirmbajtja e rrugve dimroredhe trotuareve llot II

Lloti 3 – është kontraktuar kompania “Toifor”, vlera e kontratës është 329,210 euro. Sipas kontratës së nënshkruar në këtë llot përfshihen 119 rrugë.

Shkarko kontratën:

616 21 040 211 Mirmbajtja e rrugve dimroredhe trotuareve llot III

Lloti 4  – është kontraktuar nga komuna konsorciumi “Niti-N” & “Millenium Konstrukction” &“Al-Lok-2A”, e ku vlera e kontratës është 233,975. Në këtë llot përfshihen 144 rrugë.

Shkarko kontratën:

616 21 040 211 Mirmbajtja e rrugve dimroredhe trotuareve llot IV

Lloti 5 – është kontraktuar konsorciumi “Zahiri”& “Kanalprofis”, vlera e kontratës është 312,900. Në këtë llot sipas kontratës përfshihen 152 rrugë.

Shkarko kontratën:

616 21 040 211 Mirmbajtja e rrugve dimroredhe trotuareve llot V

Lloti 6 – është kontraktuar kompania “Dardaniaa”, vlera e kontratës është 254,999 euro. Në këtë llot përfshihen 122 rrugë, raporton “Front Online”.

Shkarko kontratën:

616 21 040 211 Mirmbajtja e rrugve dimroredhe trotuareve llot VI

Lloti 7 – është kontraktuar kompania “Pastrimi”, vlera e kontratës është 187,904 euro. Në këtë llot përfshihen 57 rrugë.

Shkarko kontratën:

616 21 040 211 Mirmbajtja e rrugve dimroredhe trotuareve llot VII

Lloti 8 –  është kontraktuar kompania “Via Egnatia”, vlera e kontratës është 86,625 euro. Në këtë llot janë 14 rrugë rurale, raporton “Front Online”.

Shkarko kontratën:

616 21 040 211 Mirmbajtja e rrugve dimroredhe trotuareve llot VIII

Lloti 9 –  është kontraktuar konsorciumi “Anuar”&”Integral”& “G Plus”, vlera e kontratës është 123,375 euro. Në këtë rrugë përfshihen 21 rrugë rurale.

Shkarko kontratën:

616 21 040 211 Mirmbajtja e rrugve dimroredhe trotuareve llot IX

Lloti 10 –  është kontraktuar kompania “Clean Work Shines”, vlera e kontratës 120,000 euro. Në këtë llot përfshihen 31 rrugë rurale, raporton “Front Online”.

Shkarko kontratën:

616 21 040 211 Mirmbajtja e rrugve dimroredhe trotuareve llot X

Lloti 11 –  është kontraktuar konsorciumi “Avag Group”& “SBP Construction”, vlera e kontratës është 148,740 euro. Në këtë llot janë të përfshira 37 rrugë rurale.

Shkarko kontratën:

616 21 040 211 Mirmbajtja e rrugve dimroredhe trotuareve llot XI

/ Front Online /

Prince Coffee House tani edhe në Vjenë të Austrisë

Të tjera