[wp-story]

Lajme

Këto janë kandidatët për deputetë nga Vetëvendosje e Suharekës

Këto janë kandidatët për deputetë nga Vetëvendosje e Suharekës
11:50 | 05 Shtator 2019

Këshilli i degës së Lëvizjes Vetëvendosje në Suharekë dje ka mbajtur mbledhjen për zgjidhjen e kandidatëve për deputetet në zgjedhjet e 6 tetorit.

Kjo u bë e ditur në faqen zyrtare në Facebook të kësaj dege.

Kandidatët e zgjedhur për deputetë nga Dega e Suharekës janë:

Salih Zyba

Drita Kabashi

Liridon Fandaj

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera