Lajme

Këto janë fluturimet radhës në Aeroportin e Prishtinës

Këto janë fluturimet radhës në Aeroportin e Prishtinës
20:22 | 29 Mars 2020

Fluturimet nga Aeroporti i Prishtinës janë shtuar edhe dy.

Këtë e kanë bërë të ditur nga Aeroporti ku thuhet se këto fluturime do ta bëjnë nisjen më datë 4 dhe 5 Prill 2020.

Njoftimi i plotë:

Një informacion i rëndësishëm nga Aeroporti i Prishtinës Janë shtuar edhe dy fluturime në nisje më datë 4 dhe 5 Prill 2020 !!!! Fluturimet e planifikuara për javën që vie janë si vijon:

1 Prill 2020/Dy fluturime GM6143 Prishtinë – Malmo (ora 11:20)

CHAIR GM6043 Prishtinë – Zurich (ora 18:20) CHAIR 3 Prill 2020/

Një fluturim GM6143 Prishtinë – Malmo (ora 11:35) CHAIR 4 Prill 2020/

Dy fluturime EW5703 Prishtinë – Dusseldorf (ora 15:00)

EUROWINGS GM6075 Prishtinë – Basel (ora 11:45) CHAIR 5 Prill 2020/

Një fluturim GM6043 Prishtinë – Zurich (ora 11:45) CHAIR

Për ndonjë ndryshim eventual në nisjet e planifikuara, ju lutemi të jeni në kontakt me kompanitë ajrore apo përfaqësuesit e tyre.

VEMENDJE: Fluturimet do të operohen me udhëtarë vetëm në shkuarje.

“Petrol Company” ul çmimet për 15 %. Ja sa kushton një litër naftë