Infografika

Këto janë 8 kompanitë me numrin më të madh të punëtorëve

Këto janë 8 kompanitë me numrin më të madh të punëtorëve
15:13 | 18 Gusht 2020
Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera