Vip

Këta janë katër banorët të preferuar të publikut

Këta janë katër banorët të preferuar të publikut
00:02 | 26 Janar 2022

Sot gjatë spektaklit të sontëm është hapur një televotim për katër banorë të preferuar të publikut.

Shumë herë gjatë spektakleve është zgjedhur i preferuari i publikut.

Pas disa kohësh edhe sonte kjo gjë po zhvillohet.

Për dallim nga herët e tjera sonte janë katër banor të preferuar dhe janë imun ndaj nominimeve.

Sipas votave të publikut katër banorët e preferuar të shtëpisë janë Beniada, Donaldi, Iliri dhe Einxhel.

Kujtojmë se jemi larg vetëm tre javë larg finales së madhe.

Prince Caffe: Hape dhe fito preminë kryesore, çdo muaj nga një Fiat 500

Të tjera