[wp-story]

Lajme

Këta janë kandidatët për deputetë nga PDK në Mitrovicë

Këta janë kandidatët për deputetë nga PDK në Mitrovicë
21:44 | 13 Janar 2021

Partia Demokratike e Kosovës – dega Mitrovicë, mbajti mbledhjen e Shtabit Zgjedhor për Zgjedhjet Parlamentare 2021.

Partia Demokratike e Kosovës – dega Mitrovicë ka vendosur të zyrtarizoj kandidatët e saj për deputet në Zgjedhjet Parlamentare 2021.

1. Bedri Hamza

2. Valdete Idrizi

3. Rrustem Musa

4. Vesa Broja

5. Donjet Bislimi

Me mbështetjen unanime të Kryesisë së degës dhe Shtabit Zgjedhor u vendos që zyrtarisht këta të jenë kanidatët për deputet nga Mitrovica.

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera