Vip

Këta dy banorë shkojnë në nominim për të martën

Këta dy banorë shkojnë në nominim për të martën
00:15 | 29 Janar 2022

Pas eliminimit të Egzonës banorët tjerë shkuan në nominim.

Spektakli çdoherë e më shumë po afrohet afër finales.

Ndërkohë, banorët e shtëpisë vazhdimisht po shihen të stresuar duke e shpresuar finalen secili nga ta.

Megjithatë, vetëm katër prejt tyre do e kenë mundësinë e arritjes së këtij suksesi.

Ndryshe, Einxhel ishte ajo e cila sonte nisi një zinxhir për të shpëtuar njërin nga banorët dhe ajo zgjedhi Beniadën.

Beniada zgjedhi Arjolën, Arjola Monikën, Monika Ilirin, Iliri Tanin kurse Tani dhe Donaldi mbeten të fundit duke shkuar në nominim për të martën.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera