Lajme

Këshilltari i Thaçit citon Faik Konicën, teksa flet për Parlament të ndershëm e kabinet të pastër

Këshilltari i Thaçit citon Faik Konicën, teksa flet për Parlament të ndershëm e kabinet të pastër
07:42 | 17 Shtator 2020

Ish-deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Rrustem Mustafa, ka cituar një thënie të Faik Konicës, teksa flet për stërvitjen e popullit se kë duhet ta votojnë.Në një shkrim në Facebook, Mustafa, i cili është këshilltar i presidentit Thaçi, përdor këtë thënie për të folur për Parlament të ndershëm dhe zgjedhje të kabinetit të pastër.

Shkrimi i plotë nga Mustafa:

Ndryshimet e mira mund t’i sjellë vetëm një kabinet i pastër, i frymëzuar me ideale politike dhe sociale të larta, dhe se një kabinet i ndershëm mund të dalë vetëm prej një Parlamenti të ndershëm.
Po vetëm njerëzit e mençur, njerëzit me tru dhe me ballancë, kuptojnë se për të patur një Parlament me ndërgjegje…
duhet stërvitur populli të përdorë me gjykim armën që ka në dorë: VOTËN.

 

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera