Lajme

Këshilltari i Osmanit: Deputetët t’i thërrasin arsyes, ta aprovojnë projektligjin kundër Covid-19

Këshilltari i Osmanit: Deputetët t’i thërrasin arsyes, ta aprovojnë projektligjin kundër Covid-19
11:46 | 09 Korrik 2020

Faton Peci, këshilltar i Kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmani, ka ftuar deputetët që miratojnë projektligjin për parandalimin dhe menaxhimin e pandemisë.

“Deputet e Kuvendit të Kosovës duhet sot, përfundimisht t’i thërrasin arsyes dhe të votojnë shmangien nga afatet procedurale, për të aprovuar projektligjin për parandalimin dhe menaxhimin e pandemisë”.

“Kjo mundëson menaxhimin më efikas të pandemisë, krijon bazë ligjore dhe kushtetuese për veprim institucional dhe është përmbushje e obligimit si Kuvend, karshi kërkesës së përsëritur nga Gjykata Kushtetuese për aprovimin e një ligji të tillë”, është shprehur Peci.

 

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera