Kronika

Kërkoheshin nga gjykata, arrestohen tre persona

Kërkoheshin nga gjykata, arrestohen tre persona
11:13 | 24 Janar 2023

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar tre personat e kërkuar në Ferizaj.

Sipas Policisë,  të dyshuarit janë dërguar në vuajtje të dënimit.

“Hani i Elezit 23.01.2023-11:10. Në bazë të urdhëresës së Gjykatës është arrestuar i kërkuari mashkull kosovar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit.

Ferizaj 23.01.23-19:00. Në bazë të urdhëresës së Gjykatës është arrestuar i kërkuari mashkull kosovar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit.

Ferizaj 23.01.2023-17:30. Në bazë të urdhëresës së Gjykatës është arrestuar i kërkuari mashkull kosovar dhe i njëjti është në vuajtje të dënimit”, thuhet në raportin e Policisë./Front Online

Për Stresin, Xhuli është spiune (VIDEO)

Të tjera