Gjuha:
×
 • Ekonomi
 • Ekonomi

  KEDS vazhdon punimet në siguri të sistemit, shumë qytete e fshatra mbesin pa rrymë

  FrontOnline
  2 vite më parë

  Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

  Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

  14.11.2020

  Ferizaj

  1.

  Nga NS 35/10kV Kaçanik do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Kaçaniku i Vjetër Kodi ( 40043007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: fshatrat: Bajnicë (një pjesë), Begracë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.

  Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor 10(20) kV.

  2.

  Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Kraishta: (Kodi: 14016004) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-15:00

  Vendet: Rufci i Ri, Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqan, Kraishtë, Bujan, Bregu I Zi, Godanc i Epërm, Varigoc dhe Kraishtë.

  Arsyeja: Dislokimi i rrjetit.

  3.

  Nga TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Drejtimi i Carralevës (Stabilimenti).

  TS që do të mbesin pa tension:

  TS 10/0.4 kV Pjetërshtica I (te Gasht) (Kodi: 41046004029) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV Pjetërshtica I (te Musojt) (Kodi: 41046004030) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV Carraleva-Kastrioti (Kodi: 41046004042) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV Devataku (Kodi: 41046004056) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV Kryqi i Belincit (Kodi: 41046004058) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV (Kodi: 41046004059) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV Guri Company -Naim Ibush Arifi (Kodi: 41046004060) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV Carraleva-Fehmiu (Kodi: 41046004061) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV CarralevIa-Behajt (Kodi: 41046004062) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV Zborc Dani (Kodi: 41046004063) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV Carraleva te Xhamia(Kodi: 41046004064) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV Carraleva–Pompa e ujit (Kodi: 41046004065) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV Carraleva III-Shkolla e Vjetër(Kodi: 41046004066) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV Zborc e reja (Kodi: 41046004070) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV Pishat 1 (Kodi: 41046004073) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV Pjetërshtica IV (te Azizi) (Kodi: 41046004081) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV Pjetërshtica III (te Dugojt) (Kodi: 41046004089) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV TS Besimi Comerc (Kodi: 41046004094) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV TS Hajri Xhelili (Kodi: 41046004095) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV Ntp Ekoplan (Gurthyesi L. Abazi) (Kodi: 41046004101) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV TS Habib Hyseni (Kodi: 41046004114) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV TS Kastrioti (Kodi: 41046004119) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV TS Sborc-Badraxhit (Kodi: 41046004122) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV TS Sborc-Topillt (Kodi: 41046004123) prej 09:00 – 14:00

  TS 10/0.4 kV TS Semedin Dugolli-Zdrukthtar (Kodi: 41046004125) prej 09:00 – 14:00

  Vendet: Pjetërshticë, Caralevë, Zborc dhe Belincë.

  Arsyeja: Vendosja e ndarësit 10kV linjor në degëzimin e Zborcit.

  4.

  Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Carraleva (Kodi: 41046004) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

  Vendet: Një pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

  Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

  Prishtinë

  1.

  Nga NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Keqekollë-Hajkobillë (Kodi: 14016004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

  Arsyeja: Vendosja e ndarësit linjor.

  2.

  Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Llapushnik (Kodi: 16023003) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

  Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleqkë e Re.

  Arsyeja: Bartja e rrjetit nga shtylla në shtylle të re te betonit TM 10 kV në Arllat.

  Gjilan

  1.

  Nga NS 35/10kV Gjilan II do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Kufca (Kodi: 60061006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Fshatrat: Dragancë, Kufcë, Kufcë e Epërme, Kufcë e Ulët, Makresh i Epërm, Makresh i Ulët, Mellc (një pjesë), Stanishor dhe Stazhë.

  Arsyeja: Vendosja e ndarësit linjor (2) degëzimi për Makresh të Epërm dhe të Ulët.

  Prizren

  1.

  Nga TS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Budakova (Kodi: 32000008) prej orës 09:00 – 12:00 si dhe nga ora 13:00 – 16:00

  Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Çardaku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

  Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

  2.

  Nga TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Bellobrodi (Kodi: 30036008) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

  Vendet: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne ,Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym I Sharrit; afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala

  Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

  Mitrovicë

  1.

  Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Llausha Kodi: 74000011) prej orës 10:30 deri në ora 16:00

  Vendet: Llausha, Rreci, Gecët, Vojvoda, Manastiri, L.III. e qytetit.

  Arsyeja: Vendosja e shtyllave 10kV në LLaushë, lagjja Rreci.

  2.

  Nga TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Bajri (Stabilimenti).

  TS që do të mbesin pa tension:

  TS 10/04 kV Bajri I Ri (Kutllovcet) (Kodi: 70000004008) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

  TS 10/04 kV Pompat (Kodi: 70000004009) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

  TS 10/04 kV Kfori (Kodi: 70000004010) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

  TS 10/04 kV Frashëri (Kodi: 70000004011) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

  TS 10/04 kV Frashëri 1 (Kodi: 70000004012) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

  TS 10/04 kV Frashëri 2 (Kodi: 70000004013) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

  TS 10/04 kV Frashëri 3 (Kodi: 70000004014) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

  TS 10/04 kV Iliri Com (Kodi: 70000004018) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

  Vendet: Bajri (Kutllovcët); KFOR-i; Frashëri dhe Iliri Com.

  Arsyeja: Kalimi i rrjetit nga shtyllat e thyera në të rejat.

  15.11.2020

  Punime në projekte investive

  Prishtinë

  1.

  Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

  NS 35/20kV Prishtina I dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 00:30 deri në ora 06:30.

  Vendet: Ana e djathtë e qytetit të Fushë-Kosovës, PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut, Agani, Emajliku, Universiteti AAB, Agron Gashi “Fabrika e Xhamit, Shtypshkronja Dinor, Banesat e Apollonisë, Simetronix, Bercom, Nakarada, Dardhishta, Lismiri, lagjja Tërnavët, Elkos, Hiberna FM, Karabinierët Italian, Gazeta Kosova Sot, UNMIK-u, Ylli Bec dhe PTK.

  Arsyeja: Testimi i SCADA-së, faza e III-të

  2.

  Nga TS 35/20kV Prishtina I do të ndërprehet:

  NS 35/20kV Fushë-Kosova II dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 00:30 deri në ora 06:30.

  Vendet: Pjesa te tregu Uglarin komplet një pjesë të Fushë-Kosovës ana e djathtë deri te TS Çeku, Banesat e Reja, anen e djathtë të qytetit Fushë-Kosovës, PTK-ja dhe banesat e Pozhegut.

  Arsyeja: Testimi i SCADA-së, faza e tretë.

  Gjilan

  1.

  Nga TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet :

  TS 10/04 kV Dalja e 5-it (Kodi: 60060005430) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

  Vendet: Nje pjes e qytetit

  Arsyeja: Ndërrimi i bazave te siguresave.

  2.

  Nga TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet :

  TS 10/04 kV Dalja e 5-it (Kodi: 60060005503) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

  Vendet: Nje pjes e qytetit

  Arsyeja: Ndërrimi i bazave të siguresave.

  Ferizaj

  1.

  Nga TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

  Dalja 10kV HalilaqiKodi: 41048006) prej orës 10:30 deri në ora 16:00

  Vendet: Qendra Kosovare per strehim: Harilaqi, Treshnjevka dhe konsumatorët komercialë të kësaj dalje 10kV.

  Arsyeja: Përforcimi i shtyllave 10kV, mirëmbajtje preventive të 10kV.

  16.11.2020

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Ferizaj

  1.

  Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Bablaku (Kodi: 41000001) prej orës 09:30-12:00 dhe nga ora 13:00-15:30

  Vendet: Rubovci, Kojska, ETC, Firma Luma, Gurthyesi Nuredin Kuzhani, Lagjja e Jeta e Re.

  Arsyeja: Vendosja e shtyllave në largpërçues.

  2.

  Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Bablaku-Bizneset (Kodi: 40041005) prej orës 09:30-12:00 dhe nga ora 13:00-15:30

  Vendet: Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri, IRK-ja.

  Arsyeja: Vendosja e shtyllave në largpërçues.

  3.

  Nga Dalja 6 KV Hani i Elezit do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Paldenica (Kodi: 42000004) prej orës 09:00 dhe nga ora 16:00

  Vendet: Paldenica, Pompa “Alba oil”, Axhamët, Dimca, Dremjaku.

  Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

  Pejë

  1.

  Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

  Dalja 10KV Rugova (Kodi: 50051006) prej ores 09:00-16:00

  Vendet: fshatrat: Bogë, Drelaj, Dugaivë, Haxhaj, Koshutan, Kuqishtë, Leqinat, Llazi, Llutova, Maja e Zezë, Malaj, Neqinat, Pecaj, Pepiq, Reka e Allagës, Shkrel, Shtupeq, Shtupeq i Madh, Shtupeq i Vogël dhe Stankaj.

  Arsyeja: Pastrimi I trasesë nga vegjetacioni.

  Prizren

  1.

  Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Levisha (Kodi: 31000012) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

  Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, Qyteti, Jabllanica dhe Novoselani.

  Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

  16.11.2020

  Punime në projekte investive

  Prishtinë

  1.

  Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Nr.35 Kroi i Bardhë (kodi: 12000035) prej orës 09:00-09:05 dhe nga ora 20:55-21:00

  Vendet: Qendra tregtare te posta: Kroni i Bardh; SU 1/3;SU 1/6;SU 2/10;SU 4/2;SU 1/3

  Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension – manipulim me ndarës të tensionit të mesëm.

  2.

  Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do te ndërprehet:

  TS 10/04 kV Kroni i Bardhë (kodi: 12000035041) prej ores 09:00 deri në ora 21:00

  Vendet: Kroni i Bardhë.

  Arsyeja: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm.

  3.

  Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do te ndërprehet:

  NS 10/0.4 kV Bërnica e Eperme 1 (kodi: 13000001004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Bërnica e Epërme 1.

  Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

  4.

  Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

  TS 35/10kV Badovci (me kod: 100140), pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri në ora 16:00

  Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci, Hajvalia, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja, Minierat Kishnicë, Minierat Kishnicë Trepça N.Berde, Bejta komerc kishnic, Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Terbuvci Gushterica e Epërme, Shushica, Badovc i ri, Metaliku-Janjevë, K.U.R. “PRISHTINA”, ”GC METAL” SH.P.K Florin Imeri.

  Arsyeja: Testimi i SCADA-së, faza e tretë.

  5.

  Nga TS 35/10kV Drenasi do te ndërprehet:

  NS 10/0.4 kV Çikatovë e vjetër te miniera-Morinët (kodi: 16100002133) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

  NS 10/0.4 kV Çikatovë e Vjetër te miniera- RT 2015 (kodi: 16100002252) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

  NS 10/0.4 kV Deponia e mbeturinave (kodi: 13000001004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

  Vendet: Morinët, Deponia e mbeturinave.

  Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën tension.

  16.11.2020

  Punime nga palët e treta

  Pejë

  1.

  Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Dardania II (Kodi 51000004) nga ora 13:00 -13:15 dhe nga ora 16:45-17:00

  Vendet: Benzines Raushiq, Tregu Raushiq, Jasiqi2, Jasiqi1, Banja, Mulliri Jusaj, Molika kontrollolimi teknik Jakup Beqaj, Asfallti, Ideal Vokshi, Te Billepoja, Dardania2, Dardanija 1, Dardanija 7 dhe Dardanija 4.

  Arsyeja: Ndërrimi komplet panelit të tensionit të ulët me panelin komplet të ri dhe kyçja e panelit të ri në rrjetin elektrik.

  2.

  Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

  TS 10/04 kV Jasiqi I (Kodi 51000004009) nga ora 13:00 deri në ora 17:00

  Vendet: Jasiqi I.

  Arsyeja: Ndërrimi komplet i panelit të tensionit të ulët me panelin komplet të ri dhe kyçja e panelit të ri në rrjetin elektrik.

  17.11.2020

  Punime në projekte investive

  Prishtinë

  1.

  Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

  NS 10/0.4 kV Bërnica e Eperme 1 (kodi: 13000001004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Bërnica e Epërme 1.

  Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

  2.

  Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do te ndërprehet:

  Dalja 10 kV Nr.35 Kroi i Bardhë (kodi: 12000035) prej orës 09:00-09:05 dhe nga ora 20:55-21:00

  Vendet: Qendra tregtare te posta; Kroni I Bardh; SU 1/3;SU 1/6;SU 2/10;SU 4/2;SU 1/3.

  Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension – manipulim me ndarës të tensionit të mesëm.

  3.

  Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

  TS 10/04 kV SU 1/6 (kodi: 12000035043) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

  Vendet: SU 1/6.

  Arsyeja: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm.

  Ferizaj

  1.

  TS 35/10kV Ferizaj III nga dalja 10kV Ylli Kabllore do te ndërprehet:

  NS 10/0.4 kV Ndërtesa (kodi: 40042001223 ) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

  NS 10/0.4 kV Sejda (kodi: 40042001002 ) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

  NS 10/0.4 kV Rubin Invest(Te TS Sejda) (kodi: 40042001184 ) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

  NS 10/0.4 kV Bardhi- Visar Sylejmani (kodi: 40042001230 ) prej ores 09:00 deri në ora 16:00

  NS 10/0.4 kV Tahir Hajrizi 1 (kodi: 40042001228 ) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

  NS 10/0.4 kV Ndertesa 1000 (kodi: 40042001223 ) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

  NS 10/0.4 kV Kisha Katolike II (banesat) 630 (kodi: 40000003209 ) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

  Vendet: TS Ndërtesa, TS Sejda, TS Rubin Invest (Te TS Sejda), Bardhi- Visar Sylejmani, TS Tahir Hajrizi, TS Ndërtesa 1000 dhe TS Kisha Katolike II (banesat) 630.

  Arsyeja: Montimin i kthinës së re.

  Ambasadorja e parë e Izraelit në Kosovë, e impresionuar me punën në Comodita
  Nga Rubrika
  Ekonomi21 Mars 2023
  Ehat Miftaraj  drejtor i Institutit të Kosovës për Drejtësi, ka komentuar zvarritjen e përzgjedhjes së anëtarëve të bordit të Trustit Pensional të...
  Ekonomi20 Mars 2023
  Në KEK kanë theksuar se në periudhën e muajve të këtij dimri, Kosova ka marrë diku rreth 220 mijë megavatë-orë energji elektrike,...
  Ekonomi20 Mars 2023
  Kosova vazhdon të importojë produkte nga vendet e ndryshme, pavarësisht raporteve të saj ekonomike, politike dhe diplomatike me ato shtete. Të dhënat...
  Të tjera
  Lajme21 Mars 2023
  Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lumir Abdixhiku ka komentuar për herë të parë dorëheqjen e Shqipe Mjekiqit nga pozita e nënkryetares...
  Bota/Rajoni21 Mars 2023
  Deputetët në Ugandë kanë miratuar një projekt-ligj të diskutueshëm anti-LGBTQ+, i cili do t’i bënte aktet homoseksuale të dënueshme me vdekje, duke...
  Bota/Rajoni21 Mars 2023
  Pas edhe një vizite tjetër në Washington dhe aktiviteteve të shumta diplomatike që kanë pasur në Kongres dhe Senat, përfaqësuesit politikë të...
  Lajme21 Mars 2023
  Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lumir Abdixhiku, duke folur për Planin Evropian, deklaroi se asnjë kryeministër s’ka bërë kaq dëm sikur...
  Vip21 Mars 2023
  Sonte në “prime” u komentua loja e Kiarës brenda “BBVA”, ku disa prej banorëve u shprehën që ajo ka arritur deri këtu...
  Bota/Rajoni21 Mars 2023
  5 deputetë të Kuvendit në Shqipëri do të lënë mandatin e ligjvënësit për të garuar në elektoralet e 14 majit për kryetar...

  FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.