Gjuha:
×
 • Lajme
 • Lajme

  KEDS vazhdon me punime në rrjet, këto qytete do të mbesin pa rrymë nesër

  FrontOnline
  11 Nëntor 2020

  KEDS vazhdon punimet në rrjet, nën prentendimin e sigurisë së sistemit.

  Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

  12.11.2020

  Gjakovë

  1.

  Në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Mirusha (Kodi: 82082002) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

  Vendet: rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë, fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardh, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjaka.

  Arsyeja: Shtrëngim i përçuesve dhe pastrim traseje.

  2.

  Në TS 35/10(20)kV Gjakova III të ndërprehet:

  Dalja 10kV Dalja 7 (Kodi: 81084021)prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: rrugët: Dah Polloshka, Fehmi Agani, F.Sereqi, Gjon Sereqi, Ibrahim Fehmiu, Mark Malota, Tivarit, Nënë Tereza, UÇK-së, Sadik Pozhegu dhe Sadik Stavileci (një pjesë).

  Arsyeja: Pastrimi i NS 04kv dhe verifikimi i vajit.

  3.

  Nga TS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Pataqani (Kodi: 82000001) prej orës 09:00 deri në ora 10:30

  Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

  Arsyeja: Dislokimi i shtyllës së tensionit të mesëm- degëzimi Nushpall-Drenoc.

  Ferizaj

  1.

  TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Sllovia (Kodi: 41000003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

  Arsyeja: Shtrëngim i përçuesve, ndërrim i izolatorëve dhe vendosje e bazave të siguresave nëpër trafostacione.

  2.

  Nga TS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Bablaku (Kodi: 41000001) prej orës 09:30 – 12:00 si dhe 13:00 – 15:30

  Vendet: Rubovci, Kojska, ETC, Firma Luma, Gurthyesi Nuredin Kuzhani dhe lagjja Jeta e re.

  Arsyeja: Vendosja e shtyllave në largpërçues.

  3.

  TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

  Dalja 10KV Bablaku-Bizneset(Kodi: 40041005) prej prej orës 09:30 – 12:00 si dhe 13:00 – 15:30

  Vendet: Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri, IRK-ja.

  Arsyeja: Vendosja e shtyllave në largpërçues.

  4.

  TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Jezerci (Kodi: 40042003) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

  Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

  Arsyeja: Pastrimi i linjës 10kV nga vegjetacioni.

  Mitrovicë

  1.

  TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Likovci (Kodi: 74000001) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

  Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

  Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve, vendosja e shkarkuesve, kontrollimi i transformatorëve, shterngimi i përçuesve etj.

  Prizren

  1.

  TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Restelica (Kodi: 30036002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Lubovishtë, Kukjan, Vranishtë, Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

  Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve dhe vendosja e shkarkuesve.

  2.

  TS 35/10 kV Dikanca do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Brodi (Kodi: 30037003) prej 09:00 – 12:00 si dhe nga 13:00 – 16:00

  Vendet: fshati Brod dhe afariste: N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance.

  Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

  Gjilan

  1.

  Nga TS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

  Dalja 10kV J10 Bresalci 1 (Kodi: 63000010) 10:00 deri ne ora 14:00

  Vendet: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

  Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të kalbura në Largpërçuesin Bresalc, degëzimi për Baqevishtë.

  Pejë

  1.

  TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Loxha (kodi: 51000008) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

  Vendet: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq Xhamia, Raushiqi i Ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci i Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe Raushiq Kulla.

  Arsyeja: Pastrim i linjës 10kV nga vegjetacioni.

  13.11.2020

  Punime në projekte investive

  Prishtinë

  1.

  Në NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

  NS 10/0.4 kV Bërnica e Epërme 1 (kodi: 13000001004) prej ores 11:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Bërnica e Epërme 1.

  Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

  2.

  TS 110/10(20)kV Prishtina 2 nga dalja Nr.35 Kodra e Diellit 2 do të ndërprehet :

  degzimi 10 kV (Kodi: 11000014236,116,,267,175,209,222,223) prej orës 09:00 deri 10:00

  Vendet: Rrustem Rukolli N.N.”R&Rukolli”Sh.p.k., Bregu i Diellit 2 trafo 5, Milazim Qollaku, Prona Union, “Arking”sh.p.k-Agim Raifi ,Ismet Krasniqi, Maksutaj Privat

  Arsyeja: Selektimi i kabllove të tensionit të mesëm me të cilat duhet të behet lidhësja.

  3.

  Nga NS 35/10kV Fushë- Kosova I do të ndërprehet:

  Dalja 10KV Udhëkryqi Kabllovik (Kodi 10012002) prej orës 08:00 deri në ora 20:00

  Vendet: Ana e djathtë e qytetit të Fushë-Kosovës.

  Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja (Feeder 3 Feeder 4) në nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushë-Kosova 2019.

  4.

  Nga NS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

  Dalja 10KV Pozhegu (Kodi 15018016) prej prej orës 08:00 deri në ora 20:00

  Vendet: PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut.

  Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja Feeder 3 Feeder 4 në nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushë- Kosova 2019.

  Pejë

  1.

  Nga TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

  NS 35/10kV Peja II (kodi 500510) – dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri ne ora 16:00.

  Vendet: rrugët: Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Avdyl Frashëri (një pjesë), Dr.Nuredin Çeku (një pjesë), Eqrem Çabej, Gjergj Fishta, Halil Turku (një pjesë), Isa Boletini, Maria Shllaku, Rifat Burxheviq dhe Shaban Spahija, Agim Radoniqi (një pjesë), Asllan Çeshma, Azem Bejta, Bege Maliqi, Beteja e Albulenës (një pjesë), Dëshmorët e Peklenës (një pjesë), e Çamërisë, Gjergj Fishta, Jusuf Kelmendi (një pjesë), Kapetan Rudi, Mbreti Bardhyl, Rifat Burxheviq (një pjesë), Sylë Tabaku dhe Tahir Coli, Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Bajram Kelmendi, De Rada, Elena Gjika (një pjesë), Enver Hadri, Esat Berlajolli, Gjenerali Wesly Clarc (një pjesë), Isa Boletini, Lekë Dukagjini, Mbreti Bardhyl (një pjesë), Nëna Terezë (një pjesë), Onufri, Ramiz Xhema (një pjesë), Shaban Spahija (një pjesë), Shaqir Qavolli, Veslli Kllark, Viljem Voker dhe Xhevat Begolli, Burma, Eliot Engel, Faik Konica (një pjesë), Gazmend Zajmi (një pjesë), Gjemajl Shkololli, Kongresi, Lirisë, Mbretëresha Teutë (një pjesë), Qarshia e Gjatë, Shaban Basha, Sheshi Haxhi Zekës, Zejtarëve (një pjesë) dhe Zekirja Rexha (një pjesë), 12 Qershori, Lekë Dukagjini (një pjesë), Maria Shllaku, Qendra Spitalore e Pejës, Manastiri i Pejës, Ujësjellësi, Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Avdyl Frashëri (një pjesë), e Tesllës (një pjesë), Flori e Lauri, Koço Floku, Lekë Dukagjini, Mbreti Zog (një pjesë), Mulla Agani (një pjesë), Nëna Terezë, Pal Engjëlli, Perandori Justinian, Rashit Gorani, Rifat Begolli (një pjesë), Xheladin Hana dhe Gjimnazi.

  Fshatrat: Bogë, Drelaj, Dugaivë, Haxhaj, Koshutan, Kuqishtë, Leqinat, Llaz, Llutov, Maja e Zezë, Malaj, Neqinat, Pecaj, Pepiq, Reka e Allagës, Shkrel, Shtupeq, Shtupeq i Madh, Shtupeq i Vogël dhe Stankaj, Levoshë dhe Maja e Zezë.

  Arsyeja: Testimi i SCADA-së, faza e tretë.

  2.

  TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Q. e fëmijëve (kodi 51000003) prej orës 14:00 deri ne ora 16:00.

  Vendet: rr.TMK-së nga Shtëpia e mallrave deri te Universiteti Haxhi Zeka, çerdhja e fëmijëve, banesat e pensionistëve, Lagjja rreth Kullës së Pashës dhe banesat Selman Uka.

  Arsyeja: Punime në matje tek konsumatori “B6 Kuvendi Komunal – Ndriçimi Publik”.

  Ferizaj

  1.

  TS 35/10kV Ferizaj III nga dalja 10kV Ylli Kabllore do të ndërprehet:

  NS 10/0.4 kV Ndertesa (kodi: 40042001223 ) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

  NS 10/0.4 kV Sejda (kodi: 40042001002 ) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

  NS 10/0.4 kV Rubin Invest (Te TS Sejda) (kodi: 40042001184 ) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

  NS 10/0.4 kV Bardhi- Visar Sylejmani (kodi: 40042001230 ) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

  NS 10/0.4 kV Tahir Hajrizi 1 (kodi: 40042001228 ) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

  NS 10/0.4 kV Ndertesa 1000 (kodi: 40042001223 ) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

  NS 10/0.4 kV Kisha Katolike II (banesat) 630 (kodi: 40000003209 ) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

  Vendet: TS Ndërtesa, TS Sejda, TS Rubin Invest (Te TS Sejda), Bardhi- Visar Sylejmani, TS Tahir Hajrizi, TS Ndërtesa 1000 dhe TS Kisha Katolike II (banesat) 630.

  Arsyeja: Montimin e kthinës së re.

  12.11.2020

  Punime nga palët e treta

  Prishtinë

  1.

  Në NS 110/10kV Prishtina 2 nga dalja 10kV. Nr.36 Hidrofori do të ndërprehet:

  NS 10/0.4 kV Ibrahim Gavas”EL CONSTRUCTION”SH.P.K (kodi: 11000015201) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Ibrahim Gavas”EL CONSTRUCTION”SH.P.K

  Arsyeja: Ndërrimi i Transformatorit ekzistues Sn=1250kVA në atë Sn=1600kVA.

  13.11.2020

  Punime nga palët e treta

  Ferizaj

  1.

  Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Janjeva (Kodi: 10014011) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci, Gushterica e Eperme dhe Shushica.

  Arsyeja: Vendosja e shtyllës së re 12/1600, vendosja e konzollës, izolatorëve, e shkarkuesve të mbitensionit dhe realizmi i kokave të jashtme kabllovike.

  Ambasadori suedez qëndron në Devolli Corporation, viziton njësinë Prince Caffe
  Nga Rubrika
  Lajme03 Qershor 2023
  Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka pritur dje në takim zëvendëspresidentin e kompanisë së mirënjohur të prodhimit të automjeteve, KIA...
  Lajme03 Qershor 2023
  Ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Xhelal Sveçla, ka publikuar të tjera dëshmi që tregojnë për krimin e organizuar në veri...
  Lajme03 Qershor 2023
  Kreu i diplomacisë së Maqedonisë së Veriut që është duke kryesuar edhe me presidencën e OSBE-së, Bujar Osmani ka bërë të ditur...
  Të tjera
  Lajme03 Qershor 2023
  Kreu i Ekipit Negociator të Kosovës dhe numri dy i Qeverisë së Kosovës, Besnik Bislimi i ka reaguar presidentit të Serbisë, Aleksander...
  Bota/Rajoni03 Qershor 2023
  Një zjarr i madh ka shpërthyer mëngjesin e së shtunës në një termocentral, në Kahramanmaras, qyteti që u godit nga tërmeti shkatërrimtar...
  Lifestyle03 Qershor 2023
  Pas një dite rraskapitëse, ju e quani një bekim të flini menjëherë. Orët e mjaftueshme të gjumit shpesh mbeten një ëndërr e...
  Lajme03 Qershor 2023
  Ambasadori i Francës në Kosovë, Olivier Guerot, e ka cilësuar si shumë të qartë deklaratën e Përfaqësuesit të Lartë të BE-së, Josep...
  Lajme03 Qershor 2023
  Bashkimi Evropian ka kërkuar të shtunën që Kosova t'i pezullojë menjëherë operacionet policore në afërsi të objekteve komunale në veri të Kosovës,...
  Vip03 Qershor 2023
  Kylie Jenner po kalon një kohë argëtuese në vilën luksoze të aktorit të njohur, Timothee Chalamet. Fotot e paparacëve tregojnë çiftin duke...

  FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.