Lajme

KEDS punon në rrjet, do të ketë ndërprerje të detyrueshme të rrymës

KEDS punon në rrjet, do të ketë ndërprerje të detyrueshme të rrymës
17:28 | 01 Korrik 2020

Arsyeja: Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit.

02.07.2020

Prizren

1.

NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malësia e Re (Kodi: 31000030) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Malësia e Re, fshati Legjendë, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm.

Gjilan

1.

NS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rrethi (Kodi: 63000014) prej orës 10:00-14:00

Vendet: TSB-Betonierka, TSB-Mega (rruga e Prishtinës),TSB- Ukshini (rr. e Prishtinës),TSB-Tuneli,TSB-16 (Dardania -I), TSB-25 dhe TSB-26 (Dardania -I).

Arsyeja: Ndërrimi i kokave kabllovike.

Ferizaj

1.

Në NS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 20 kV Drenica (Kodi: 41048001) prej orës 13:00-15:00

Vendet: Pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shalë dhe Krojmir.

Arsyeja: Dislokimi i shtyllës 12-metërshe të tensionit të mesëm në fshatin Nekoc për shkak të zgjerimit të rrugës, kërkesë e Komunës së Drenasit.

Gjakovë

1.

Në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Beci (Kodi: 80080010) prej orës 10:00-11:00

Vendet: Bec, Janosh, Lugbunar, rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së thyer e të dëmtuar të tensionit të mesëm në fshatin Novosellë e Poshtme.

03.07.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 11:00 – 15:00.

Vendet: rr. Nekibe Kelmendi( një pjesë) dhe rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

NS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Blakqorët (Kodi: 14000001005 ) nga ora 10:00 – 16:00.

Vendet: rr.Skëndrbeu te Blakqorët.

Arsyeja: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina

3.

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Podujeva 2 (Kodi: 14000002) nga ora 11:00-11:15 si dhe nga ora 15:00-15:15

Vendet: Spitali, Kombinati, Bankosi dhe Sh.f. “Shaban Shala”.

NS 10/0.4kV Shtëpia e Mallrave- (Kodi: 14000002201) nga ora 11:00 – 15:15

Vendet: rr. Skënderbeu- një pjesë dhe rr. Xhafer Meta.

NS 10/0.4kV Kombinati- (Kodi: 14000002013) nga ora 11:00 – 15:15

Vendet: rr. Ali Ajeti dhe rr. Lordi Bajron.

NS 10/0.4kV TSB Parku ZPRR 2017- (Kodi: 14000002306) nga ora 11:00 – 15:15

Vendet: rruga Brigadat.

NS 10/0.4kV BANKOSI- (Kodi: 14000002014) nga ora 11:00 – 15:15

Vendet: rruga e Xhamisë.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit 0.4 kV dhe kthinave 10(20)kV në kuadër të projektit Lot 3 – Kombinati.

Pejë

1.

NS 35/10kV Klina do të ketë ndërprerje totale prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

(Kodi: 52000005, 52000004, 52000101, 52000102, 52000103, 52000104, 52000105)

Vendet: Lagjja Somoni, rr. Jusuf Gërvalla, Sheshi Nëna Terezë, Sheshi Faruk Elezi, rr. Drini i Bardhë, Qendra e Rigjistrimit civil, rr. Abedin Rexha, rr. Elena Gjika, Motel Nora, rr.e Gjimnazit, Spitali Nëna Terezë, Shkollat e mesme “Luigj Gurakuqi” dhe “Fehmi Agani”, Lagjja Perlina, Lagjja Haxhaj, Guri i Zi, Mirusha, Sepereacioni i Boksit, Lagjja Nora, Lagja Foniqi, Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljak, Sferkë, Jagodë, Budisallcë, Stublla, Lutogllava, Tersteniku dhe TS Mahalla.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-s, faza e tretë.

Gjakovë

1.

Në NS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bistazhini (Kodi: 81000005) nga ora 10:00 – 16:00.

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmullë, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Punime në projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 33 Gjakova.

03.07.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Në NS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vragoli (Kodi: 15018007) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusë, Henc, Lagjja 29 dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së betonit të tensiont të mesëm 12/1600.

Blini derivate me çmim të lirë dhe hyni në garë për të fituar banesë, iphone 13 e 19 shpërblime tjera

Të tjera