[wp-story]

Ekonomi / Energjetike

KEDS paralajmëron qytetarët për ndërprerje të rrymës

KEDS paralajmëron qytetarët për ndërprerje të rrymës
17:00 | 17 Janar 2020

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Prishtinë

1.

Nga NS 220/35/10kV Podujevë – Dalja 10kV Fan Z.Pajaziti (kodi: 14000014) do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV – Kodi: 14000014174, 176, 180, 183, 178, 185, 186, 184 dhe 149 nga ora 10:30 deri në ora 13:00.

Vendet: fshatrat: Pollatë, Zhiti, Brecë, Sllatinë, Murgullë, Tërnavic dhe Reçicë.

Arsyeja: ndërrimi i bazave të STM në TS Sylejviq dhe riparimi i ormanit të tensionit të ulët.

2.

Nga NS 110/10(20) kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J5 Bardhosh (kodi: 13000001) nga ora 10:00 deri në ora 12:00.

Vendet: Një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja: Promontimi i një shtylle 10kV.

3.

Nga NS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Graqanica 1 (kodi: 10014004) nga ora 13:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja.

Arsyeja: Ndërrimi i një konzolle të dëmtuar 10kV.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10kV Gjakova I – Dalja 10kV Cërmjani (kodi:80080012) do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV në Cërmjan dhe Meqë – Kodi: 800800325, 327, 324, 501, 323, 322, 326,503, 037 dhe 329 nga ora 09:00 deri në ora 11:00.

Vendet: fshatrat: Cërmjan dhe Meqë.

Arsyeja: montim – demontimi i shtyllës së tensionit të mesëm në lagjen Lumaj.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Gjakova 2 – Dalja 10kV Elektromotori-Deva (kodi:81000003) do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS 26 ( Kodi: 81000003041) nga ora 09:00 deri në ora 11:00.

Vendet: rrugët: Abdurraman Buza, Dëshmorët e Lirisë, Kongresi i Manastirit, Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli dhe Yjet e Erenikut (një pjesë).

Arsyeja: ndërrimi i ndërprësit 0.4kV.

Pejë

1.

Nga NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Prapaqani-Barani (Kodi: 53000002) nga ora 10:00 deri në ora 10:15 dhe nga ora 14:00 deri në 14:15.

Vendet: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e ulet, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit dhe Buqani.

Arsyeja: kyçja e urave 10kV trafos 10/ 0.4kV Baran Kulla.

2.

Nga NS 110/10kV Deçani – Dalja 10kV Prapaqani-Barani (Kodi: 53000002) do të ndërprehet:

NS 10kV Kulla Barani (Kodi: 53000002022) nga ora 10:00 deri në 14:15.

Vendet: Barani i Ulët.

Arsyeja: kyçja e urave 10kV trafos 10/ 0.4kV Baran Kulla.

3.

Nga NS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dubrava (Kodi: 54000006) nga ora 08:30 deri në ora 11:30.

Vendet: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogerll dhe Cerkolez.

Arsyeja: Ndërrimi i tri shtyllave të thyme në Vëriq te shkolla dhe Serbobrani.

Mitrovicë

1.

Nga NS 35/10kV Shupkovci I – Dalja 10kV Kqiqi (kodi:71074002) do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Vatiqt (Kodi: 71074002015) nga ora 09:30 deri në ora 14:30.

Vendet: fshati Kqiq i Vogël.

Arsyeja: kalimi konsumatorëve nga rrjeti vjetër në të riun dhe demontimi i rrjetit të vjetër.

19.01.2020

Punime në projekte investive

Gjilan

1.

Nga NS 110/10kV Gjilani 5 – Dalja 10kV J22 Urbane (kodi: 63000022) do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV Shkolla e lartë (kodi: 63000022038) nga ora 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: rrugët: 28 Nëntori, Ali Hadri, Dardanija (një pjesë), Gjergj Fishta, Halim Orana, Haqif Tetova, Rexhep Mala, Vëllezërit Gërvalla, Ibrahim Pacolli dhe Zija Shemsiu.

Arsyeja: kontrollimi I sasisë së vajit të transformatorit në këtë dalje të TS nr 15;TS nr48 dhe TS 27 dhe TS 38.

2.

Nga NS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehen:

Dalja 10kV J22 Urbane (kodi: 63000022) nga ora 12:00 deri në ora 14:00.

Vendet: TSB-15,TSB-SH.L.P,TSB-27,TSB-48 (te gjitha këto trafostacione janë në Dardania I)

Arsyeja: kontrollimi I sasisë së vajit të transformatorit në këtë dalje të TS nr. 15;TS nr48 dhe TS 27 dhe TS 38.

20.01.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehen:

Dalja 10kV Shtrubullova (kodi: 16021004) nga ora 11:00 deri në ora 12:30.

Vendet: Shtrubullovë, Krajkovë dhe Domanek.

Arsyeja: Instalimi i transformatorit toroidal dhe testimi i mbrojtjes rele.

19.01.2020

Punime nga palët e tretë

Ferizaj

1.

Nga TS 110/6 kV Hani i Elezit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kolonija (Kodi: 42000001) nga ora 08:00 deri në 16:00.

Vendet: Qyteza H.Elezit, Shkolla fillore, Shkolla e mesme, Hekurudha dhe Banesa Jahush Kuka.

Dalja 10kV Glloboqicë (Kodi: 42000002) nga ora 08:00 deri në 16:00.

Vendet: Glloboqica, Rezhacë, Gorancë, Hunel, Meliqt, Bravët, Lagje Kollomoqe, Fabrika Sugjukut, Seqishta, Krivenikë, Gurthyesit Gur i bekuar,AKRO.

Dalja 10kV Shar-Salloniti (Kodi: 42000003) nga ora 08:00 deri në 16:00.

Vendet: Terminali Doganor, Fabrika Stiroporit.

Dalja 10kV Palidenica (Kodi: 42000004) nga ora 08:00 deri në 16:00.

Vendet: Paldenica, Pompa “Alba oil”, Axhamt, Dimca, Dremjak.

Dalja 10kV Vlashet-Llapori (Kodi: 42000005) nga ora 08:00 deri në 16:00.

Vendet: Vlashet nga Llapori, Pompa Shell.

Dalja 10kV Dogana (Kodi: 42000006) nga ora 08:00 deri në 16:00.

Vendet: Dalja 0.4kv nga Dogana.

Arsyeja: Pastrimi, testimi dhe kontrollimi i stabilimenteve 110 kV nga SharrCem.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zona Industriale (Kodi: 41000009) nga ora 09:00 deri në 12:00.

Vendet: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja, TS Gega.

Arsyeja: kyçja e TS të ri në shtyllën ekzistuese.

20.01.2020

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 kV Shtime – Dalja 10kV Maksit Puz (kodi: 41046006) do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Sadik Hajdari (N.P.SH FORMA GLASS) (Kodi: 41046006131) nga ora13:00 deri në 15:00

Vendet: rruga Komandant Kumanova – 3 konsumatorë komercial.

Arsyeja: ndërrimi i transformatorëve rrymor në nënstacion.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lipjan – Qendra 2 (Kodi: 41000019) nga ora 09:00 deri në 09:15 dhe nga 11:45 deri në 12:00.

Vendet: Lipjan Qyteti –një pjesë.

3.

Nga TS 110/35/10 kV Lipjan – Dalja 10kV Lipjan – Qendra 2 (Kodi: 41000019) do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Dardan Ratkoceri (Kodi: 41000019364) nga ora 09:00 deri në 12:00.

Vendet: rruga Haxhi Kleqka.

Arsyeja: kyçja e objekteve banesore.

Pejë

1.

Nga TS 110/ 35/10 kV Peja 1 – Dalja 10kV Fusha e Pejës (kodi: 50000009) do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV – Kodi: 50000009020, 021, 022, 023, 024, 025, 026, 027, 028, 029, 030, 031, 032, 033 dhe 034 nga ora10:30 deri në 13:00

Vendet: fshatrat: Bllagaj, Llabjan, Llugat e Drinit (një pjesë), Nabergjan, Nakëll dhe Zahaq (një pjesë).

Arsyeja: ndërrim i konzollave dhe izolatorëve të tensionit të mesëm.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10kV Industrail-Kllokot (Kodi: 61065005) nga ora 10:00 deri në 14:00.

Vendet: fshati Mogillë, një pjesë e Vitisë, te Zahirt, Tafa-benzin, Leo-com, Zefi BlindMlini-“Loni”, Migrosi, Erabi, Xhela-mobileria, Betonjerka, Gashi-P, Augustini-P, TSSH-betoni, Fab.Ujit-Natyral, Njazi Mjekra, Art-Projekt, Liridon Mustafa, Ridvan Aliagiq dhe BUJKU.

Arsyeja: vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera