[wp-story]

Ekonomi

KEDS merr mirënjohje nga bizneset për përkrahjen dhe investimet në Greme

KEDS merr mirënjohje nga bizneset për përkrahjen dhe investimet në Greme
16:10 | 06 Shtator 2019

Drejtori ekzekutiv i KEDS, Alper Erbas, është pritur në takim nga përfaqësuesit e bizneseve dhe atyre të Shoqatës së Përpunuesve të Drurit në Greme. Gjatë këtij takimi bizneset shprehën falënderimet e tyre të shumta për investimet që KEDS ka implementuar këtu, investime këto që janë një nga faktorët që kanë ndikuar në zhvillimin e këtyre bizneseve, raporton Front Online

Në shenjë falënderimi bizneset ndanë mirënjohje për drejtorin ekzekutiv të KEDS, Alper Erbas, për kontributin e dhënë nga kjo kompani me qëllim të përmirësimit të kualitetit të shërbimeve të energjisë elektrike. Gjate takimit z. Erbas dhe bizneset diskutuan edhe për çështje të tjera që ndërlidhen me energjinë elektrike, respektivisht nivelin e investimeve të bërë nga KEDS, sukseset e kompanisë, sfidat dhe vështirësitë e tjera.

Z. Erbas u zotua që kjo përkrahje do të vazhdojë për bizneset, takime dhe vizita do të ketë në vazhdimësi për të dëgjuar dhe parë nga afër nevojat e bizneseve për furnizim stabil me energji elektrike.

“KEDS që nga fillimi i operimit si kompani i ka kushtuar kujdes të veçantë bizneseve. Kompania ka punuar shumë gjatë këtyre viteve për të pasur furnizim stabil dhe kualitativ për të gjithë konsumatorët, e në veçanti për bizneset. Falë këtyre investimeve sot konsumatorët biznesor kanë furnizim më të mirë se që kishin para 6 vjetësh, raporton Front Online

 

Sot jemi të lumtur që me këtë mirënjohje edhe njëherë po konfirmohet përkushtimi jonë, përkrahja dhe bashkëpunimi në mes KEDS dhe bizneseve. Por, ne nuk do të ndalemi me kaq. Takime dhe vizita do të ketë në vazhdimësi në tërë territorin e Kosovës, për të dëgjuar dhe parë nga afër nevojat e bizneseve për furnizim stabil me energji elektrike.”, është shprehur drejtori ekzekutiv i KEDS, Alper Erbas gjatë këtij takimi.

Në anën tjetër, Arben Rexhepi, nga kompania Loni Glass dhe njëherësh përfaqësues i Shoqatës së Përpunuesve të Drurit në Greme falënderoi në emër të bizneseve KEDS-in për investimet në këtë zonë, që kanë ndikuar në përmirësimin e furnizimit me energji elektrike.

“Falënderoi në emër të bizneseve KEDS-in për investimet në këtë zonë, që kanë ndikuar në përmirësimin e furnizimit me energji elektrike. Investimet e bëra nga KEDS kanë ndikuar që këto biznese të zhvillojnë veprimtarinë e tyre pa pengesa, respektivisht të rrisin prodhimtarinë e tyre”, është shprehur Rexhepi.

Gjithashtu, të gjitha bizneset e pranishme kanë shprehur kënaqësinë me nivelin e investimeve në Greme dhe njëherësh kanë shprehur falënderime ndaj menaxhmentit të KEDS për punën dhe kontributin e tyre në Greme.

/ Front Online/ 

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera