Ekonomi

KEDS me punime në rrjet, paralajmërohen ndërprerje të rrymës

KEDS me punime në rrjet, paralajmërohen ndërprerje të rrymës
17:22 | 08 Korrik 2020

Arsyeja: Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit.

09.07.2020

Pejë

1.

NS 110/10(20) kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Loxha (Kodi: 51000008) prej orës 10:00-14:00

Vendet Loxha Qerhane, Loxha 3, Loxha 2, Graboci, Loxha1, Loxha e reja, Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellc i Ulët, Raushiq Xhamia, Raushiqi Ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe Raushiq Kulla.

Arsyeja: Pastrim i rrjeti, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe përforcimi i rrjetit.

2.

NS 110/10 kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dubrava (Kodi: 54000006) prej orës 13:00-15:00

Vendet: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i Tatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogërll dhe Cerkolez.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 10kV në rrjetin ekzistues.

Prizren

1.

NS 35/10(20) kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Poslishta (Kodi: 30035006 ) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja: Përforcimi i përçuesve nëpër fusha dhe ndërrimi I izolatorëve.

Gjilan

1.

NS 35/10(20) kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pozharanit (Kodi: 61065014 ) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Pozhorani, Oil Petroll, Mishtorja Alidema, Furra e bukës Anita, Ramjani dhe Fshati i Ri.

Arsyeja: Montimi i shkarkuesve 12kV në Pozaran ts-125 dhe montimi i kabllos prej transformatorit deri te ndërprerësi 0.4kV.

10.07.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 11:00 – 15:00.

Vendet: rr. Nekibe Kelmendi (një pjesë) dhe rr. Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Blakqorët (Kodi: 14000001005 ) nga ora 10:00 – 16:00.

Vendet: rr.Skënderbeu te Blakqorët.

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

Gjakovë

1.

Në NS 35/10 kV Xërxa (Kodi: 820810) do të ketë ndërprerje totale:

Prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Xërxa, Gexhë, Radostë, Ratkoc, Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc, Bellacërk, Sopniq, bizneset, Sillosi 1 dhe 2 dhe Lami Gllas.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-s.

10.07.2020

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Novolani kodi:( 73000005 ) nga ora 11:00 deri në ora 13:30

Vendet: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës, konzollës dhe izolatorëve të tensionit të mesëm sipas pëlqimit elektro-energjetik.

8 Marsi në Park Hotel & Spa – Që t’i të ndjehesh si Mbretëreshë ….

Të tjera