×
 • Lajme
 • Lajme

  KEDS me punime në rrjet dhe siguri të sistemit, paralajmërohen ndërprerje të rrymës

  FrontOnline
  14 Gusht 2020

  Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

   

  Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

  15.08.2020

  Prishtinë

  1.

  Nga TS 35/10 kV Koliq do të ndërpritet:

  Dalja 10kV Keçekollë-Hajkobill (kodi: 14016004) prej orës 10:00-14:00.

  Vendet: Keçekollë, Prapashticë, Hajkobill, Dabishevc, Mutivodë.

  Arsyeja: Montimi i ndërprerësit linjor.

  2.

  Nga TS 110/10 kV Prishina 7 do të ndërpritet:

  Dalja 10kV J12 Hajvalia (kodi: 19000040) prej orës 10:00-14:00.

  Vendet: Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2, Mili Hajvali .

  Arsyeja: Nërimi i kthinave RMU.

  3.

  Nga TS 35/10 kV Mazgiti do të ndërpritet:

  Dalja 10kV Lumi Madh Prugovc (kodi: 15019008) prej orës 10:00-14:00.

  Vendet: Raskova, Bakshia, Mulliri Prugovc, Berishët, Arena Restorant, Plashnik Prugovc, Vehbi Pllana privat, Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovc i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh, Prilluzhë

  Arsyeja: Revizion i daljes 10 kV.

  4.

  Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 5 do të ndërpritet:

  Dalja 10kV J09 Llukari (kodi: 13000004) prej orës 10:00-11:00.

  Vendet: Llukar, Makovc, Sinidoll .

  Arsyeja: Energjizimi LP 10 kV Kolovicë e Vjetër-Butovc.

  5.

  Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 5 do të ndërpritet:

  Dalja 10kV J12 Kodra e Trimave 7 (kodi: 13000006) prej orës 10:00-10:30 dhe prej orës 14:00-14:30.

  Vendet: Kodra e Trimave, Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër .

  Arsyeja: Energjizimi I LP 10 kV Kolovicë e Vjetër-Butovc.

  6.

  Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 5 do të ndërpritet:

  Dalja 10kV Kolovica e Vjetër, Aziz Krasniqi-Kolovicë (kodi: 13000006052, 13000006084) prej orës 10:30-15:00.

  Vendet: Kolovica e vjetër një pjesë.

  Arsyeja: Energjizimi LP 10 kV Kolovicë e Vjetër-Butovc.

  7.

  Nga TS 35/10 kV Besi do të ndërpritet:

  TS 10/0.4 kV Kanalli Besi (kodi: 10013012109) prej orës 07:30 – 10:30.

  Vendet: Te kanali Besi.

  Arsyeja: Zëvendësimi i rrjetit të vetër me rrjet të ri.

  8.

  Nga NS 35/10kV Badovci do të ndërpritet:

  Dalja 10kV Mramor-Slivovë (Kodi 10014001) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00.

  Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci.

  Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

  9.

  Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 5 do të ndërpritet:

  TS 10/0.4 kV Butovci (kodi: 13000004029 ,13000004093 , 13000004094, 13000004096, 13000004124, 13000004125) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

  Vendet: Butovc, MPB Policia, Antenat e Ipkos.

  Arsyeja: Kalimi i furnizimit të Lp 10 kV J09 Llukar te J12 Kodra e Trimave 12.

  15.08.2020

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Ferizaj

  1

  TS 110/6kV Hani i Elezit do të ndërpritet:

  Dalja 10KV Palidenica (Kodi: 42000004) prej orës 09:00-12:00 dhe prej ores 13:00-17:00.

  Vendet: Paldenica, Pompa “Alba oil”, Axhamt, Dimca, Dremjak.

  Arsyeja: Pastrimi trasesë.

  Gjilan

  1.

  Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërpritet:

  Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000001) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00.

  Vendet: Kopërnica, Hogoshtë, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevcë, Zhujë, Air Energy – Kitka, Velegllavë, Marovcë, Sotllar.

  Arsyeja: Pastrimi trasesë.

  16.08.2020

  Punime nga palët e treta

  Prizren

  1.

  TS 35/10 kV Prizreni 3 do të ndërpritet:

  Dalja 10kV Skenderbeu Kodi (30032006) nga ora 09:00-11:00.

  Vendet: Rr. Jusuf Gervalla, Tregu i Gjelbërt, Policia e Trafikut.

  Arsyeja: Montimi i ndarësit me izolim adekuat në zbarra tëtensionit të ulët.

  17.08.2020

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Ferizaj

  1

  Nga NS 35/10kV Kaçaniku do të ndërpritet:

  Dalja 10kV Pylltarija (Kodi 40043004) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-17:00.

  Vendet: Kërbliq, Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi, Lagjja e Re.

  Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

  Gjilan

  1

  Nga NS 35/10kV Artanë do të ndërpritet:

  Dalja 10kV Bunjakët (Kodi 60024002) prej orës 09:00- 12:00.

  Vendet: Bunjakët; Minierat; Kllokoq, Flotacioni; Nisnakov,Vakovc dhe Gërbesh.

  Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

  2.

  Nga NS 35/10kV Artanë do të ndërpritet:

  Dalja 10kV Kolonija e Vjetër (Kodi 60024001) prej orës 13:00 -16:00.

  Vendet: Kolonija e Vjetër, Kolonija e Minatorëve, Tullar, Jasenovik, Qeranovik.

  3.

  Nga NS 35/10kV Artanë do të ndërprtet:

  Dalja 10kV Slivova (Kodi 60024003) prej orës 09:00- 12:00.

  Vendet: Bostoni, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak ,Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë, Gulmivodë.

  Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

  17.08.2020

  Punime të domosdoshme për siguri te sistemit

  Prishtinë

  1.

  Nga TS 35/10 kV Besia do të ndërpritet:

  Dalja 10kV Prugovc (kodi: 10013012) prej orës 10:00 -14:00.

  Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc, Zuqollët.

  Arsyeja: Pastrim i trasesë.

  1.

  Nga TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërpritet:

  Dalja 10kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) prej orës 11:00- 15:00.

  Vendet: Fshatrat:Sibofc,Lluzhan, Penuhë,Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

  Arsyeja: Dislokimi i lartpërçuesit Fshatrat 2.

  17.08.2020

  Punime nga palët e treta

  Prishtina

  1.

  TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërpritet:

  TS 10/0.4kV Hiberna Kodi (10000010091) nga ora 08:40- 10:40.

  Vendet:Konsumatori Hiberna

  Arsyeja: Vendosja e ndarësit vertikal me siguresa.

  18.08.2020

  Punime nga palët e treta

  Gjakovë

  1.

  TS 35/10 kV Gjakova 1 dotë ndërpritet:

  Dalja 10kV Dalja 5 Kodi (80080013) nga ora 09:00-09:15 dhe prej orës 12:45-13:00.

  Vendet: Rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Demush Taha, Dërgut Vokshi, Hasan Dashi, Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Përmet Vula, Shefki Shasivari, Tahir Efendija.

  Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarëse të tensionit të mesëm.

  2.

  TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

  TS 10kV TS-5 Kodi (80080013340) nga ora 09:00 deri në ora 13:00.

  Vendet: Rr.Nëna Terezë një pjesë.

  Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarëse të tensionit të mesëm. TM.

  17.08.2020

  Punime nga palët e treta

  Prishtina

  1.

  TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

  TS 10/0.4kV Hiberna Kodi (10000010091) nga ora 08:40 deri në ora 10:40.

  Vendet:Konsumatori Hiberna

  Arsyeja: Vendosja e ndaresit vertikal me siguresa

  Punime në projekte investive

  17.08.2020

  Prishtinë

  1.

  TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

  Dalja 10kV Nr.36 Hidrofori (kodi: 11000015) prej orës 09:00-21:00.

  Vendet: Mahalla e Muhaxherve, Rr.Isa Kastrati (një pjesë),një pjesë e Rrugës Enver Maloku, një pjesë e Rruges Armend Daci, një pjesë e banesave të vjetra, një pjesë e Rruges Afrim Zhitia, Kolegji Universitar Pjetër Budi.

  Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, ndërrimi i transformotorit dhe punimi i kokave kabllovike.

  2.

  TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

  NS 10/0.4 kV Dukagjini 4,7,8 (Kodi: 19100007024, 19100007025, 19100007073) nga ora 09:00 – 21:00.

  Vendet: Një pjesë Rr.Ferat Dragaj , një pjesë Rr.Thimi Mitko, një pjesë Rr,Hilmi Rakovica.

  3.

  TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

  Dalja 10kV Nr.38 Bregu i Diellit 1/1 (kodi: 11000017077, 11000017092, 11000017100) prej orës 09:00- 21:00.

  Vendet: Një pjesë Rr,Enver Makoku, Një pjesë Rr,Qamil Bala.

  Arsyeja: Nderrimi i kthinave, nderrimi i transformotorit dhe punimi i kokave kabllovike.

  4.

  TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

  Dalja 10kV Nr.25 Karadaku-Vreshtat (kodi: 110000008) prej orës 09:00-09:05 dhe prej oreë 20:55-21:00.

  Vendet: Tuak Bashçja, Vreshtat, Kasollat, Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër dhe Rr. Xhemajl Ibishi.

  Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarëse të tsionit të mesëm.

  5.

  TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

  NS 10/0.4 kV Vneshtat 1 (Kodi: 11000008030) nga ora 09:00 – 21:00.

  Vendet: Rr.Leka i Madh.

  Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, ndërrimi i transformotorit dhe punimi kokave kabllovike.

  6.

  Në NS 110/10 kV Prishtina 7 nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërpritet:

  NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 10:30 -15:00.

  Vendet: Rr.Nekibe Kelmendi (një pjesë),Rr.Richard Hollbrooke.

  Arsyeja: Punime në RTU.

  7.

  TS 35/10 kV Fushë- Kosova do të ndërpritet:

  Dalja 10kV Udhëkryqi Kabllovik (kodi: 10012002) prej orës 11:00-13:30.

  Vendet: Rr.Nëna Terezë.

  Arsyeja: Punime në projekte investive.

  8.

  Në TS 220/35/10(20)kV do të ndërpritet:

  NS 10/0.4 kV Blakçorët (Kodi: 14000001005) nga ora 10:00 – 16:00.

  Vendet: Një pjesë e Rr.Skenderbeu, një pjesë e Rr.Ali Ajeti, një pjesë e Rr.Vëllezerit Frashëri, një pjesë e Rr.Emin Duraku,

  Arsyeja: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina të konsumatorëve në rrjetin e ri.

  Ferizaj

  1.

  TS TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërpritet:

  Dalja 10kV Drejtimi I bankes(kodi: 40040001) prej orës 09:00- 16:00.

  Vendet: : Rr.Deshmorët e Kombit, Rr. e Spitalit; Rr.12 Qershori (një pjesë).

  Arsyeja: Punimi i lidhëseve kabllovike.

  Punime në projekte investive

  18.08.2020

  1.

  TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Nr.25 Karadaku-Vreshtat (kodi: 110000008) nga ora 09:00 deri në ora 21:00

  Vendet: Tuak Bashçja, Vreshtat, Kasollat, Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër, Rr Xhemajl lbishi.

  Kujdes!! Nga kjo ndërprerje nuk afektohen konsumatorët e NS Karadaku 1 – 11000008029 dhe Karadaku 2 -11000008117

  Vendet: Rr. Aleks Buda.

  Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, ndërrimi i transmatorit dhe punimi i kokave kabllovike.

  2.

  TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërpritet:

  Dalja 10kV Fuad Pashë Dibra (kodi: 19100007) nga ora 09:00-09:05 dhe prej orës 20:55-21:00.

  Vendet: Lagjja e Muhaxherëve.

  Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarëse të tensionit të mesëm.

  3.

  TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërpritet:

  Dalja 10/0.4 kV Fuag Pashë Dibra, Rr.Rambuje 4 (kodi: 19100007068, 19100007077) nga ora 09:00 – 21:00.

  Vendet: Lagjja e Muhaxherëve një pjesë.

  Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe ndërrimi i transformatorit.

   Petrol Company  prin me çmime me të lira në derivate dhe shumë oferta të tjera
  Nga Rubrika
  Lajme23 Korrik 2024
  Kompania më e madhe turistike në vend Sharr Travel serish befason klientët e saj besnik me ofertën e sapo plasuar për njërin...
  Lajme23 Korrik 2024
  Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lumir Abdixhiku, ka përkujtuar intelektualin dhe veprimtarin Shaban Manaj, në 24 vjetorin e vrasjes së tij....
  Lajme23 Korrik 2024
  Pushteti dje duke e keqpërdorur transmetuesin e vetëm publik, RTK-në, i goditi dy mediume, Nacionalen dhe Periskopin. Duke përkthyer një shkrim pa...
  Të tjera
  Bota/Rajoni23 Korrik 2024
  Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden, tha se vendimi i tij për t’u tërhequr nga gara për rizgjedhje, ka qenë “gjëja...
  Kronika23 Korrik 2024
  Një burrë në fshatin Treboviq të Pejës, ka raportuar në polici se vajza e vëllait të tij e cila është me aftësi...
  Kronika23 Korrik 2024
  Një grua në Viti e ka njoftuar policinë e Kosovës se para një viti është sulmuar seksualisht nga një burrë në Viti....
  Lajme23 Korrik 2024
  Pas dyshekëve, produkti i dytë më i eksportuar në Amerikë gjatë vitit që lamë pas janë artikuj të veshjeve për burra dhe...
  Lajme23 Korrik 2024
  Prokuroria Speciale e Kosovës, dje bëri të ditur se edhe sot do ta intervistojë ministren e Drejtësisë, Albulena Haxhiu. Sipas PSRK-së, intervistimi...
  Ekonomi23 Korrik 2024
  Dyshekët e prodhuar në Kosovë janë produkti kryesor që  eksportohet nga Kosova në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) së paku gjatë...

  FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.