Lajme

Kërkohet ndihmë urgjente për shërimin e Bashkim Fazliut

Kërkohet ndihmë urgjente për shërimin e Bashkim Fazliut
22:59 | 19 Korrik 2020

Bashkim Fazliu është aksidentuar me traktor në Brecë të Podujevës, në të cilin aksident ka mbetur i vdekur edhe nipi i tij 14 vjeçar, Gentian Fazliu.

Nëse nuk sigurohen paratë për ta dërguar për operim jashtë vendit, jeta e Bashkimit është në rrezik.

 

 

Operimi bëhet në boshtin kurrizor dhe palcën kurrizore, ku Bashkimi është i lënduar, operim i cili kushton rreth 200 mijë euro dhe familja e ka të pamundur që të siguroj këtë shumë.

Familja apelon tek të gjithë ata që kanë mundësi, që sa më shpejt të ndihmojnë financiarisht në llogarinë bankare si më poshtë!

TEB BANK,

Emri: Hajdin Fazliu

IBAN: XK05 2011 0000 8040 9936

Dyfish n’plus me ArtMotion

Të tjera