Lajme

Katër persona të vdekur në Klinikën Infektive, dyshohet për mungesë oksigjeni

Katër persona të vdekur në Klinikën Infektive, dyshohet për mungesë oksigjeni
11:11 | 05 Korrik 2020

Katër persona me Covid-19 kanë vdekur në Klinikën Infektive, trupat e të cilëve posa janë larguar nga mjekësia ligjore.

Policia ka dal në vend të ngjarjes, duke rrethuar hapësirën e klinikës.

Ndërkohë, dyshohet se viktimat kanë vdekur në Infektivë për shkak se mbrëmë pas mesnatës ka pas ndërprerje të oksigjenit qendror.

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera