[wp-story]

Lajme

Kastrati i thotë se votuesi i PDK-së po iu duket si i Kralevës, Luljeta Aliu i thotë “pse po e ofendon Kralevën”

Kastrati i thotë se votuesi i PDK-së po iu duket si i Kralevës, Luljeta Aliu i thotë “pse po e ofendon Kralevën”
23:22 | 11 Janar 2021

Luljeta Aliu, analiste, ka eskaluar në debatin “Pressing” në T7 ku debatone me Aridan Kastratin, i cili së fundmi aderoi në PDK.

Ky i fundit i tha Aliut se mënyra si ajo diskuton është tendencë me barazu votuesin e PDK-së me një të Kralevës në Serbi, por shtoi se këtë nuk e tolerojnë.

E këtu Aliu eskaloi duke thënë se “pse po e ofendon Kralevën”

Kastrati reagoi duke i thënë se po i ofendon mbi 200 mijë votues të PDK-së, duke i konsideruar si njerëz të barabartë me serbët e Kralevës në Serbi.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera