Auto

Karrige makine revolucionare për fëmijë: Më në fund është instaluar një airbag funksional – FOTO

Karrige makine revolucionare për fëmijë: Më në fund është instaluar një airbag funksional – FOTO
11:43 | 25 Nëntor 2021

Cybex ka bërë një revolucion të vogël me karrigen Anori T i-Size pasi kombinon një sistem airbag dhe një ndenjëse për fëmijë për herë të parë.

Gjatë përplasjeve ballore, me karriget e kthyera përpara, trupi mban rripin, por ndodh një kërcitje e qafës së fëmijës. Me Cybex, airbag i integruar në mburojë mbron në mënyrë specifike kokën dhe qafën e brishtë të fëmijës. Airbagu aktivizohet për disa milisekonda dhe hapet në formën e shkronjës C para fëmijës.

Në një përplasje frontale, karrigia ofron afërsisht 50% më shumë mbrojtje sesa karriget tradicionale të fëmijëve me fytyrë përpara, sipas Cybex.

E zhvilluar sipas standardit UN R129 / 03, karriga është për fëmijë nga 76 cm deri në 115 cm në lartësi dhe me peshë 21 kg. Ekziston edhe një pozicion gjumi me disa cilësime.

Anoris T i-Size do të jetë në dispozicion në treg nga fundi i nëntorit 2021. Çmimi i rekomanduar me pakicë është 699,95 euro./FrontOnline/

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera