Lajme

Kaq vjet ka më i moshuari në burgjet e Kosovës

Kaq vjet ka më i moshuari në burgjet e Kosovës
18:41 | 15 Shtator 2020

Drejtori i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Nehat Thaçi, ka deklaruar për Front Online, se i burgosuri më i moshuar në burgjet e Kosovës, i ka 84 vjet.

Ai tha që rastet më të shpeshta të vdekjeve në burgje, janë vdekje natyrale.

“I burgosuri më i moshuar është 84 vjeç. Kemi të burgosur 70 vjeçar, 80 vjeçar, prandaj edhe ndodhin vdekjet natyrale. Ka vdekje të ndryshme por për çdo vdekje bëhen dy lloj hetime. Hetimet administrative që udhëhiqen nga ne dhe hetimet penale që udhëhiqen nga prokuroria. Në fund gjithmonë prokuroria pas obduksionit të trupit dhe pas hetimit konstaton se a ka qenë vdekje natyrale apo ka qenë një vdekje e cila duhet të ndiqet penalisht. Deri më tani nuk ka pasur asnjë rast kur vdekjet kanë ndodhur për shkak të faktorit njeri dhe të gjitha janë vdekje natyrale dhe ne duhet të pajtohemi me faktorin e vdekjeve”, ka thënë ai, për Front Online. /Front Online

Drejtori i Shërbimit Korrektues: Tetë raste aktive me Covid në burgje, i burgosuri më i vjetër është 84 vjeç

 

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera