Infografika

Kaq ka pasur prodhim të perimeve në Kosovë këtë vitin 2020

Kaq ka pasur prodhim të perimeve në Kosovë këtë vitin 2020
16:33 | 23 Korrik 2021
Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera