Lajme

Kamioni godet semaforët te “Bill Klintoni”

Kamioni godet semaforët te “Bill Klintoni”
15:44 | 01 Korrik 2020

Një kamion transportues ka goditur semaforët në lagjen “Dardania” duke i dëmtuar ata.

Duke mos e marr harkun si duhet, kamioni është përplasur në semaforët që ndodhen afër “Bill Klinton”.

Për një kohë ishte bllokuar udhëkryqi derisa është bërë e mundur lëvizja e kamionit.

Prince Caffe: Hape dhe fito preminë kryesore, çdo muaj nga një Fiat 500

Të tjera