Lajme

Kalon rezoluta për mbrojtjen e vlerave të luftës në Kuvend

Kalon rezoluta për mbrojtjen e vlerave të luftës në Kuvend
17:41 | 09 Korrik 2020

Kuvendi i Kosovës ka votuar rezolutën për unitet politik për mbrojtjen e vlerave të luftës.

61 deputetë votuan për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.

Petrol Company zbret çmimet në Ditën e Verës: Benzinë 1.70 euro dhe Diesel 1.85 Euro për litër

Të tjera