[wp-story]

Lajme

Kadetja e FSK-së në Akademinë Ushtarake Amerikane emërohet në zingjirin komandues të kadetëve të West Point-it

Kadetja e FSK-së në Akademinë Ushtarake Amerikane emërohet në zingjirin komandues të kadetëve të West Point-it
15:48 | 15 Gusht 2019

Arelena Shala, kadete e Forcës së Sigurisë të Kosovës, në bazë të rezultateve të shkëlqyera gjatë studimeve në Akademinë Ushtarake Amerikane ,,West Point’’ në Nju Jork, është emëruar rreshtermajor i Komandës së Regjimentit në zingjirin komandues të kadetëve të Akademisë Ushtarake, si e vetmja kadete ndërkombëtare, në mesin e 4400 kadetëve sa ka Akademia më elitare amerikane.

Kadetët nga Kosova, Arelena Shala dhe Ylli Dalladaku, janë dy kadetë të cilët kanë filluar studimet në këtë akademi në vitin shkollor 2016/2017. Certifikatën e pranimit në këtë akademi, asokohe ua pat dhënë solemnisht ambasadori amerikan në Kosovë.

“Petrol Company” ul çmimet për 15 %. Ja sa kushton një litër naftë

Të tjera