Lajme

Ka humbur ky person nga Klina, kush e sheh të lajmërojë në këtë numër të telefonit

Ka humbur ky person nga Klina, kush e sheh të lajmërojë në këtë numër të telefonit
16:08 | 20 Korrik 2020

Një person nga fshati Dush i Klinës ka humbur.

Për këtë shkak, familja e tij, është duke kërkuar ndihmë për ta gjetur atë.

Deri me tani vetëm policia është vënë në kërkim të tij.

Familjarët lusin çdo qytetarë që ka mundur ta sheh, të lajmërojnë në polici apo edhe në këtë numër 044-178 051.

Petrol Company zbret çmimet në Ditën e Verës: Benzinë 1.70 euro dhe Diesel 1.85 Euro për litër

Të tjera