Lajme

Ka filluar riorganizimi i shërbimeve spitalit në Kosovë

Ka filluar riorganizimi i shërbimeve spitalit në Kosovë
10:23 | 20 Korrik 2020

Ministri Zemaj ka njoftuar riorganizimin e shërbimebe spitalore në Kosovë për të përballuar numrin e pacientëve me Covid-19.

“Riorganizimi i shërbimeve shëndetësore spitalore për të përballuar numin e pacientëve që nga Covid-19 kërkojnë tretman spitalor po jep rezultate.

Spitalet e përgjithshme po i dalin krah Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, ndërsa pacientët po i marrin më afër shërbimet.

Sa po vizitova me bashkëpunëtorë Spitalin e Përgjithshëm të Pejës ku ri-organizimi ka mundësuar punë më efektive, ndërsa, respekt për mjekët dhe infermierët që ishin në krye të detyrës” shkruan ministri në njoftim.

Prince Caffe pjesëmarrës në panairin DUBAI EXPO 2021

Të tjera