[wp-story]

Lajme

Ja ku mund t’i paguani kreditë që i keni në Monego

Ja ku mund t’i paguani kreditë që i keni në Monego
15:50 | 09 Dhjetor 2019

Institucioni mikrofinanciar “Monego” nuk do të operojë më në Kosovë.

Por, të gjithë kredimarrësit do të kenë mundësinë dhe obligimin që të shlyejnë kreditë e tyre në vendet përkatëse.

Të gjitha këstet mund të bëhen edhe në BPB, Postën e Kosovës, Western Union dhe Vllesa-CO.

Kërkesat për mbylljen e tërësishmë të kredisë, mund të bëhet në zyrën qëndrore të Monegos.

Kujtojmë që BQK javën e kaluar kishte marrë vendim që Monego dhe Iute Credit të mbyllen tërësisht në Kosovë për shkak se nuk kishin respektuar rregullat e punës duke lëshuar kredi me norma të larta interesi./Front Online/

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera