[wp-story]

Tenderët

Ja kontrata 307 mijë eurosh për furnizim me oksigjen nga Serbia (dokument)

Ja kontrata 307 mijë eurosh për furnizim me oksigjen nga Serbia (dokument)
12:01 | 06 Gusht 2020

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK) para pakë ditësh la nënshkruar kontratën me kompaninë “Medica” nga Prishtina për furnizim me oksigjen nga Serbia.

Në bazë të dokumenteve të siguruar nga “Front Online” shihet se vlera e kontratës mes Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK) dhe kompaninë në fjalë është 307 mijë euro.

/ Front Online /

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera