[wp-story]

Kronika

Istog: Gjen disa eshtra, dyshon se janë të vëllait të tij të zhdukur që nga viti 1999

Istog: Gjen disa eshtra, dyshon se janë të vëllait të tij të zhdukur që nga viti 1999
11:09 | 14 Qershor 2020

Disa eshtra janë hasur derisa një person nga fshati Polanë i Istogut ishte duke gërryer në tokë.Policia e Kosovës njofton se personi i cili gjeti eshtrat, mendon që ato janë të vëllait të tij të zhdukur që nga viti 1999.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitë relevante të policisë dhe është njoftuar prokurori i prokurorisë speciale.

“Vendi i ngjarjes është duke u ruajtur nga njësiti policor për shkak se në atë vende do të gërmohet për qëllime hetimore”, thuhet në raportin e Policisë.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera