Front TV

Ismaili: Marrëveshja finale dhe njohja reciproke e pakompromis

Ismaili: Marrëveshja finale dhe njohja reciproke e pakompromis
18:55 | 09 Shtator 2020

Arritja e një marrëveshje përfundimtare që do të përfundonte me njohje reciproke është qëllimi i dialogut në mes të Kosovës dhe Serbisë, raporton Front Onlie.

Deputetja e PDK-së, Besa Ismaili në një intervistë për Front Online, ka thënë që të dyja janë të pa kompromis dhe se herët a vonë do të ndodhin.

“Njohja reciproke dhe marrëveshja përfundimtare janë ta pa kompromis dhe do të ndodhin sepse nuk ka asgjë tjetër që do të ndodh përpara se të ndodh ajo. Ajo duhet të jetë Alfa dhe Omega e të gjitha bisedimeve tona”, ka thënë tutje ajo.

Black Friday –  Eja dhe ndaj emocionet e zbritjes ekstreme në Comodita Home

Të tjera