Bota/Rajoni

Islami rizgjidhet kryetar i Ballit Kombëtar Demokrat

Islami rizgjidhet kryetar i Ballit Kombëtar Demokrat
16:49 | 26 Qershor 2020

Balli Kombëtar Demokrat i Kosovës, ka mbajtur Kuvendin e II zgjedhor, në të cilin ka rizgjedhur Gazmend Islamin kryetar të partisë.

Islami, i cili u zgjodh në krye të Ballit Kombëtar Demokrat pa asnjë votë kundër, strukturat organet udhëheqëse të partisë për besimin e dhënë.

“Mbështetjen tuaj, do t’ua kthejë gjithmonë, në mënyrë që së bashku të ecim përpara. Ju premtoj që do jemi unik dhe të palëkundur në qëndrimet tona”, tha ai.

Me këtë rast premtoi rritje të Ballit Kombëtar si dhe bashkëpunim më të madh me të njëjtën parti në Shqipëri.

Ai gjithashtu theksoi se në zgjedhjet e ardhshme parlamentare, Balli Kombëtar do të punojë shumë që të ketë deputetë në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Banori/banorja i/e dhjetë: Jeta të ofron njerëz të këqij, por unë ua gjej vendin

Të tjera