[wp-story]

Lajme

Ish-pjesëtari i MUP-it serb, rrëfen se si gjatë luftës në Kosovë përdori uniformën e UÇK-së për të kryer operacione

Ish-pjesëtari i MUP-it serb, rrëfen se si gjatë luftës në Kosovë përdori uniformën e UÇK-së për të kryer operacione
16:34 | 16 Nëntor 2020

Slavko Nikiç, është kolonel i MUP-it serb dhe pjesëtar i shërbimeve sekrete serbe. Njihet edhe si mik i mirë i kriminelit Ratko Mladiq. Ka jetuar në Prishtinë, kurse sot është një nga kozakët e rusëve në Ballkan.

Në një emision në Serbi, ai ka pranuar se ka qenë i maskuar me uniformën e UÇK-së në disa raste.

Ky emision u transmetua në Serbi derisa Nikiq po e publikonte librin e tij me rrëfimet për luftën.

“Kanë menduar se kjo foto është montazh, por ua siguroj unë se uniforma është e vërtetë”, ka thënë ai.

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera