Lajme

Ish-ministri i Shëndetësisë: Rrëzimi i Qeverisë “Kurti” ndikoi në rritjen e numrit të infektuarve  

Ish-ministri i Shëndetësisë: Rrëzimi i Qeverisë “Kurti” ndikoi në rritjen e numrit të infektuarve  
20:47 | 28 Gusht 2020

Rrëzimi i Qeverisë “Kurti” në kohën kur Kosova po ballafaqohej me Covid-19 dhe formimi i një tjetre, sipas ish-ministrit Ferid Agani ka ndikuar në rritjen e numrit të madh të rasteve me këtë virus.

“Këto thyerje politike që kanë ndodhur kanë ndikuar shumë edhe kohezionin social të qytetarëve. Gjatë 3 muajve të parë është krijuar një kohezion social mes qytetarëve dhe institucioneve të shtetit, përfshirë edhe ato shëndetësore. Pastaj ndikojë një far lloj rebelimi i qytetarëve ndaj masave të qeverisë. Dhe kjo mandej rezultojë me përhapjen e virusit, i cili na gjeti totalisht të papërgatitur sepse ishim të stresuar me shkallë të lartë të ankthit”, deklaroi Agani.

Ferid Agani thotë se Covid-19 do të lë pasoja të mëdha te të moshuarit, tregon shkaqet

Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë..

Të tjera