Front TV

Ish-ministri Agani : Në krye të Shëndetësisë duhet të jetë një person me integritet profesional dhe i gatshëm për punë

Ish-ministri Agani : Në krye të Shëndetësisë duhet të jetë një person me integritet profesional dhe i gatshëm për punë
21:06 | 08 Korrik 2020

Qeveria “Hoti” u kritikua për emërimin e njerëzve jo-kompetentë në postet ministrore. Më të zëshme ishin kritikat për ministrin e Shëndetësisë, Armend Zemaj, që me profesion është jurist.

Lidhur me këtë, ish-ministri Agani, tha se menaxhimi i situatës me pandeminë e Coronavirusit kërkon që në krye të Ministrisë së Shëndetësisë të jetë një personalitet i cili ka përgatitje profesionale dhe gatishmëri për punë.

“Siç e dini postet ministrore janë poste politike, i nënshtrohen një kodeksi tjetër të parimeve me rastin e vendimmarrjes, mendoj se ajo që është e rëndësishme në këto momente kur kemi të bëjmë me një ballafaqim me këtë infeksion, me një situatë emergjente e cila kërkon masa afatshkurta, pra kërkon një personalitet me integritet në radhë të parë profesional me një gatishmëri për punë ekipore me gatishmëri për konsultime e bashkëpunim me ekipet e ekspertëve i cili do të shfrytëzon të gjitha potencialin që i ka në dispozicion për t’i vënë në shërbim të popullatës”, thotë ai për Front Online.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera