[wp-story]

Video

Ish-drejtoi i Infektives: Në shtator, Kosova i kthehet normalitetit

Ish-drejtoi i Infektives: Në shtator, Kosova i kthehet normalitetit
20:38 | 19 Prill 2021

Infektologu Ramadani thotë se me respektim të masave dhe me procesin e vaksinimit, Kosova gjatë verës do t’i kthehet normalitetit, raporton Front Online.

“Me anën e këtyre masave anti-epidemiologjike dhe me vaksinimin dhe imunizimin është e mundur që për disa muaj diku në gusht ose shtator sëmundja mund të ulet”, ka thënë ai.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera