Front TV

Ish-ambasadori Spahiu: Është luks për Kosovën të bëj eksperimente në raport me SHBA-të

Ish-ambasadori Spahiu: Është luks për Kosovën të bëj eksperimente në raport me SHBA-të
21:20 | 16 Qershor 2020

Ish-qeveria “Kurti”, vazhdimisht është akuzuar nga oponentët politik për prishje të raporteve me SHBA-në. Ambasadori i parë i Kosovës në këtë shtet, Avni Spahiu, për Front Online, ka thënë që e njëjta qeveri është keqkuptuar për sa i përket raporteve me Amerikën.

“Unë mendoj që megjithatë ka qenë një keqkuptim, ndoshta më shumë sesa një qëndrim. Unë nuk e shoh asnjë subjekt të Kosovës që është antiamerikan. Ndoshta mund të ndryshojnë qëndrimet. Mund të ketë dyshime në prapavija që mund të krijohen në dëm të Kosovës, por mund të ketë qenë një keqkuptim ndonëse është luks i tepërt për ne si Kosovë që të bëjmë eksperimente në raport me SHBA-të”, ka thënë ai për Front Online.

Flet ambasadori i parë i Kosovës në SHBA: Temat e dialogut po mbahen sekrete, por kështu do të duket marrëveshja në Uashington

Çmime më të lira të naftës dhe oferta fantastike në Petrol Company

Të tjera