[wp-story]

Lajme

Inteligjenca financiare e kyçur për zbulimin e skandalit të dy milionë eurove

Inteligjenca financiare e kyçur për zbulimin e skandalit të dy milionë eurove
21:32 | 22 Tetor 2020

Ministri i Infrastrukturës dhe Ambientit, Arban Abrashi, gjatë një emisioni televiziv ka folur për skandalin e transaksioneve nga thesari i shteti në një kompani private, vlera e të cilave shkon në dy milion euro.

Abrashi, gjatë një debati televiziv ka thënë se, transaksioni i dy milionë eurove, është zbuluar nga policia, inteligjenca financiare dhe një pjesë është zbuluar në Turqi

“Këta persona që kanë zbuluar këtë skandal kanë të bëjnë me mbi 8 mijë transaksione në vit. E mira është zbuluar skandali dhe në hetim janë kyçur, policia, inteligjenca financiare. Diçka kanë zbuluar këtu, diçka në Turqi, se nuk dua të përzihem në këto punë. Pra janë dukë i rënë pas kësaj pune”. tha Abrashi.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera