[wp-story]

Lajme

Infektologu Ramadani: Situata me pandeminë serioze

Infektologu Ramadani: Situata me pandeminë serioze
20:16 | 19 Prill 2021

Por përkundër që ka filluar vaksinimi, dhe numrit të vogël të të vaksinuarve, infektologu Ramadani po e cilëson ende gjendjen të rëndë dhe shqetësuese me pandeminë.

“Situatën në vend nuk e kemi të mirë, është e rëndë, është serioze është me shumë të sëmurë dhe me vdekshmëri të lartë”, thotë ai për Front Online.

Lexo edhe:

Infektologu Ramadani: Kosovës i nevojiten edhe 300 mijë vaksina për imunizim të popullatës

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera