Lajme

Infektologu Ramadani: Duhet të filloj marrja e dozës së tretë të vaksinës anti/Covid

Infektologu Ramadani: Duhet të filloj marrja e dozës së tretë të vaksinës anti/Covid
18:52 | 02 Dhjetor 2021

Infektologu Hamdi  Ramadani tha se edhe imunizimi i qytetarëve duke u vaksinuar e parandalon përhapjen e virusit.

Por ai ka edhe një apel.

Thotë se duhet të fillojë dhënia e dozës së tretë të vaksinës.

“Vaksinimi duhet të ngritët më shumë duhet të lejohet sa me parë dhe doza e tretë e dhënies së vaksinës dhe sa me herët të bëhet kjo që më mirë do të ishte kur shumë vende kanë lejuar edhe dozën e tretë”, tha ai për Front Online.

Paralajmërimi i Infektologut: Nëse nuk respektohen masat, do të kemi valë të Covidit pas festave

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera