[wp-story]

Lajme

Infektohet një prokurore kosovare

Infektohet një prokurore kosovare
10:54 | 17 Qershor 2020

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka konfirmuar se një prokurore nga Peja ka rezultuar pozitive me COVID-19.

Konfirmimi është treguar në mbledhjen e KPK-së. Në këtë institucion të prekur nga coronavirusi janë edhe katër zyrtarë të Sekretariatit të KPK-së.

Ndërsa, prokurori kujdestar në Pejë ishte dërguar në vetizolim pasi kishte qenë në vendin e ngjarjes në të cilin viktima e një rasti kishte rezultuar pozitive me COVID.

Prokurori ka qenë në vendin e ngjarjes ku u gjeten të vdekur 58 vjeçare R.B dhe një vajzë 16 vjeçare.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera