Lajme

Ines Demiri takohet me Drejtorin e Lëvizjes për Sigurinë e Izraelit

Ines Demiri takohet me Drejtorin e Lëvizjes për Sigurinë e Izraelit
11:52 | 18 Maj 2021

E ngarkuara me punë e Kosovës në Izrael, Ines Demiri është takuar me drejtorin e Lëvizjes për Sigurinë e Izraelit, Amir Avivi.

Demiri ka shkruar në Twitter se me Avivi-n kanë diskutuar për mundësitë e bashkëpunimit në fushën e edukimit dhe zhvillimeve të fundit në Izrael.

“Ishte kënaqësi të takoj z. Amir Avivi Drejtor Ekzekutiv i Habithonistim. Diskutuam për mundësitë e bashkëpunimit mes institucioneve edukative të Kosovës dhe Izraelit të fokusuar në studimet e Lindjes së Mesme dhe punët e jashtme. Gjithashtu folëm edhe për zhvillimet e fundit në Izrael”, ka shkruar ajo.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera