Lajme

Industria e miellit mbush tregun e Kosovës

Industria e miellit mbush tregun e Kosovës
18:54 | 02 Prill 2020

Frika nga izolimi shtëpiak për shkak të pandemisë globale të Koronavirusit shkaktoi në mënyrë indirekte një krizë për artikullin jetik, miellin.

Me shpërthimin e kësaj krize, jemi dëshmitarë të tollovive të krijuara në rrjetet e marketeve nga konsumatorët që ngarendnin të furnizoheshin me rezerva të miellit.

Edhe kjo kaloi si duket procesin e krijimit të rezervave popullata e përmbushi, raftet e miellit i janë kthyer pamjes së vet që kanë pasur para kësaj situate të krijuar.

Gjatë vizitave të marketeve në kryeqytet dhe në qytetet tjera është vërejtur një rënie drastike e interesimit për këtë artikull.

Këtë e kanë konfirmuar edhe menaxherët e pikave të shitjeve të marketeve si; Super Viva, Interex, Maxi, Meridian, Emona, Interspar dhe Albi.

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera