Lajme

Imami i Qabesë, Abdullah Avad el-Xhuheni arrin në Kosovë

Imami i Qabesë, Abdullah Avad el-Xhuheni arrin në Kosovë
21:47 | 28 Shtator 2022

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava me bashkëpunëtorë priti në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” imamin e Qabesë dr. Abdullah Avad el-Xhuheni dhe delegacionin shoqërues.

Ndërkaq me të arritur në Prishtinë, imami është pritur nga një numër i qytetarëve.

Banori apo banorja i/e radhës në BBVK vjen nga Tirana, por kush është ai/ajo?

Të tjera