Kronika

I prekuri me Covid-19 në Vushtrri del nga shtëpia, nuk i respekton rregullat

I prekuri me Covid-19 në Vushtrri del nga shtëpia, nuk i respekton rregullat
09:55 | 24 Qershor 2020

Një person i infektuar me koronavirus duhet të qëndrojë i vetizoluar në shtëpi.

Por, një rregull të këtillë, nuk e përfilli fare një vushtrrias.

Ai, ndonëse ishte i prekur me Covid-19, nuk qëndroi në shtëpi por doli në qytet.

Lidhur me rastin është njoftuar prokurori dhe ndaj te dyshuarit iniciohet rasti përhapje e sëmundjeve ngjitëse.

Më mirë në Kosovë se në Gjermani

Të tjera